
Les xarxes socials ens tenen acostumats a receptes curioses que acaben fent-se virals, però l'última destaca per la seva anomalia. L'ingredient principal són els cargols, i l'alternativa als tradicionals sabors picants o salats és barrejar-los amb galeta Lotus. Es podria batejar, doncs, com a 'cargols a la Lotus'.
El restaurant especialitzat en cargols Caracoles la Sierra, a Còrdova, n'és el culpable. Es tracta d'ajuntar els mol·luscs amb trossets del dolç de Lotus, empolvorant també les closques i acompanyant-les d'una galeta Biscoff sencera per millorar la presentació del plat.
La proposta gastronòmica, després de ser compartida pels seus propis creadors a les xarxes, s'ha viralitzat a X, on els comentaris i opinions són variats. Hi ha qui considera que la febre dels productes Lotus ha arribat massa lluny. D'altres, en to irònic, apunten a una pena de presó pels artífexs d'idees com aquestes.
Caracoles la Sierra ho ven com "els únics cargols dolços de Còrdova", com a reclam perquè seguidors i curiosos s'acostin a provar la creació.