El truc definitiu perquè no se t'enganxi res a la paella

En poc més de 20 minuts, seguint els passos d'aquesta experta deixaràs de patir, almenys, per una temporada llarga

Publicat el 25 de febrer de 2024 a les 16:50
Actualitzat el 25 de febrer de 2024 a les 17:44
T'agrada molt una paella, però ja se t'hi enganxa tot? Et visualitzes en aquell desastrós moment en què vols fer la volta a la truita, però no hi ha manera? Et portem el truc definitiu per solucionar-ho i que deixis de patir, segurament, per sempre més.

[noticiadiari]2/269162[/noticiadiari]
Una experta ha desvelat al Tot Es Mou del 3cat l'operació coneguda com a Salvem la paella. Per dur-la a terme l'únic que et caldrà és sal, oli i alguns tovallons de cuina. El primer de tot és posar la paella al foc fins que estigui ben calenta. Aleshores serà el moment d'afegir-hi la sal. Atenció, la idea és que cobreixi d'alguna manera la part del fons.

A continuació, la deixarem reposar uns minuts fins que, de mica en mica, podrem observar com es posa de color marró i comença a espurnejar. Potser costarà uns 15 minuts que agafi la tonalitat, paciència. Després, toca retirar la paella i netejar la sal que s'hagi quedat enganxada. 

[noticiadiari]2/268965[/noticiadiari]
Un cop tinguem la paella freda, li posarem una mica d'oli. Aquí és quan podràs fer servir un tovalló o, si ho prefereixes, un drap perquè absorbeixi l'oli. I et voilà! Quan ho tinguis, i amb cura, ja pots guardar la paella. T'assegurem que, si segueixes tots els passos que t'hem detallat, no se't tornarà a enganxar absolutament res. Això, almenys, durant una temporada. 

[plantillavirals]