30
de gener
del
2024
Actualitzat
a les
12:39h
Reduir el total de calories ingerides durant el dia és clau per aprimar-se. Això és, generar un dèficit calòric perquè el cos hagi de gastar reserves acumulades prèviament. Un altre punt important és reduir -o gairebé eliminar- la ingesta d'hidrats de carboni a l'hora de sopar: molts nutricionistes recomanen basar l'última menjada del dia en verdures acompanyades de proteïna.
Les fruites són aquell aliment que sovint genera recel. Porten sucres, que, al cap i a la fi, són hidrats, i alguns especialistes asseguren que són perjudicials. D'altres, en canvi, remarquen que n'hi ha una de molt recomanable perquè ajuda a perdre pes gairebé sense esforç.
Es tracta de la maduixa, una fruita que està quasi composta en un 85% per aigua i que permet generar sensació de sacietat sense sumar gaires calories. De fet, una investigació de la Universitat d'Oklahoma, juntament amb un estudi liderat per la directora del Center for Nutrition Research, han explorat els beneficis del consum de maduixes en la millora del metabolisme i la gestió del pes.
Les fruites són aquell aliment que sovint genera recel. Porten sucres, que, al cap i a la fi, són hidrats, i alguns especialistes asseguren que són perjudicials. D'altres, en canvi, remarquen que n'hi ha una de molt recomanable perquè ajuda a perdre pes gairebé sense esforç.
Es tracta de la maduixa, una fruita que està quasi composta en un 85% per aigua i que permet generar sensació de sacietat sense sumar gaires calories. De fet, una investigació de la Universitat d'Oklahoma, juntament amb un estudi liderat per la directora del Center for Nutrition Research, han explorat els beneficis del consum de maduixes en la millora del metabolisme i la gestió del pes.