Ferran Adrià és un dels màxims exponents de l'alta cuina a Catalunya. Es tracta d'uns dels xefs més reconeguts del país, però això no vol dir que només tingui gustos d'alt nivell. El guanyador de tres estrelles Michelin també té moments per menjar-se una bona pizza i ha lloat una cadena com la que fa un producte "de qualitat".
"Vosaltres sou els que heu fet les primeres pizzes amb qualitat de Barcelona". Aquesta és la frase que Ferran Adrià va dir als propietaris del negoci, la parella de Berta Bernat i Marcos Armenteras, tal com explicava la primera en una entrevista a El Mundo. Ella, amb el seu company, que lamentablement va perdre la vida aquest any, van impulsar la primera botiga a Barcelona el 2015 i nou anys després ja tenen cinc establiments a la capital catalana i dos a Madrid.
Què fa especial a aquest restaurant? Doncs el negoci defensa les seves pizzes de llarga fermentació per aconseguir una millor textura i el sabor de la massa. A banda, destaquen la cocció en el forn de llenya i l'ús d'ingredients naturals i frescos, alguns d'ells importats des d'Itàlia. La seva carta també ofereix productes com les focaccies, els embotits artesanals italians, la pasta o les amanides, igual que postres variades.