El xef català que fa els millors canelons, segons Ferran Adrià

El cuiner es queda amb les elaboracions de Nandu Jubany, tal com va assegurar en una fira gastronòmica celebrada fa uns dies a Madrid

Els canelons de Nandu Jubany
Els canelons de Nandu Jubany | Can Jubany
Nació
12 de febrer de 2024, 11:21
Actualitzat: 11:21h
Els canelons són un dels plats estrella de la gastronomia catalana. Són un clàssic del dia de Sant Esteve i de les festes de Nadal, però també formen part d'un bon àpat de cap de setmana o d'un dels plats desitjats quan es surt a menjar fora de casa. En aquest sentit, un dels xefs més reconeguts de Catalunya s'ha mullat i ha dit el restaurant català que fa els millors canelons.

Ferran Adrià va participar fa uns dies en una xerrada de la fira gastronòmica MadridFusion, i en unes declaracions recollides per El Español va assegurar que els millors canelons de Catalunya són els de Can Jubany, el restaurant que Nandu Jubany regenta des de 1995 a Calldetenes (Osona).


El restaurant osonenc té una estrella Michelin, i el xef també té establiments a Barcelona, Andorra i Formentera. En ells ofereix receptes de canelons de tots els colors, des de clàssics com el pollastre rostit o tota una amalgama de productes exquisits com són la trufa o el foie.