12
de febrer
de
2024, 11:21
Actualitzat:
11:21h
Els canelons són un dels plats estrella de la gastronomia catalana. Són un clàssic del dia de Sant Esteve i de les festes de Nadal, però també formen part d'un bon àpat de cap de setmana o d'un dels plats desitjats quan es surt a menjar fora de casa. En aquest sentit, un dels xefs més reconeguts de Catalunya s'ha mullat i ha dit el restaurant català que fa els millors canelons.
Ferran Adrià va participar fa uns dies en una xerrada de la fira gastronòmica MadridFusion, i en unes declaracions recollides per El Español va assegurar que els millors canelons de Catalunya són els de Can Jubany, el restaurant que Nandu Jubany regenta des de 1995 a Calldetenes (Osona).
El restaurant osonenc té una estrella Michelin, i el xef també té establiments a Barcelona, Andorra i Formentera. En ells ofereix receptes de canelons de tots els colors, des de clàssics com el pollastre rostit o tota una amalgama de productes exquisits com són la trufa o el foie.
Ferran Adrià va participar fa uns dies en una xerrada de la fira gastronòmica MadridFusion, i en unes declaracions recollides per El Español va assegurar que els millors canelons de Catalunya són els de Can Jubany, el restaurant que Nandu Jubany regenta des de 1995 a Calldetenes (Osona).
El restaurant osonenc té una estrella Michelin, i el xef també té establiments a Barcelona, Andorra i Formentera. En ells ofereix receptes de canelons de tots els colors, des de clàssics com el pollastre rostit o tota una amalgama de productes exquisits com són la trufa o el foie.