Abans de la invasió dels locals de milaneses argentines, a Catalunya ja hi fèiem arrebossats. L'única diferència? El seu pa torrat és més gustós. La carn arrebossada és un dels plats més populars de la nostra gastronomia, però hi ha qui diu que, envers les empanades, hi falta potenciar-ne el gust.
Ara bé, que no t'ensarronin. En aquests casos, hi ha dues herbes en l'imaginari col·lectiu perquè catalitzin el gust i el sabor sigui més intens. Són el julivert i la paprika, molt comunes per acabar de fer brillar els arrebossats. Ara bé, hi ha un ingredient menys conegut perfecte per complementar el pa torrat del pollastre o el llom arrebossat.
Es tracta de l'all en pols, una condició que s'aconsegueix amb l'all deshidratat i ben trinxat. Només l'has de posar directament al pa torrat. Un cop hagis batut els ous i li hagis passat el pinzell a la carn perquè el pa torrat s'hi adhereixi, és el moment de fer la mescla: veuràs que l'all s'incrusta a la carn i en millora el gust.
I si ets més d'empanades que d'empanat, l'OCU només recomana dues marques de supermercat. La primera és d'Hiperusera. En valora la poca presència d'additius, la quantitat de tonyina i verdures que tenen i el preu: "és una compra mestra", assegura. El segon, és de Mercadona. Té més additius, però l'equilibri entre gust i qualitat li fa guanyar punts, juntament amb el seu preu.