El tema de conversa d'aquestes setmanes no ha estat altre que la Rosalía i la publicació del seu nou àlbum Lux. Aquest dilluns va assistir a La Revuelta, el programa de David Broncano, on l'artista catalana va sorprendre tothom amb el seu regal: un coc casolà preparat per ella. El detall va provocar l'admiració del presentador i del públic que van poder fer-ne un tast.
Rosalía reparte entre el público un bizcocho hecho por ella mismapic.twitter.com/C3Z2PvkJzl
— LO + VIRAL (@SuperViiral) November 11, 2025
Aquest gest ha causat tant de soroll a xarxes que la cantant ha decidit publicar la recepta per a tots els seus fans. La publicació va acompanyada d'un missatge proper i divertit. "T'asseguro que el temps que dura aquesta recepta val la pena (1:30 h més o menys) i que sap millor quan es comparteix", ha explicat entre riures.
En la publicació, assenyala que li encanta la pastisseria, però que no és cap experta. Assegura que comparteix aquesta recepta perquè tots els seus amics han gaudit del coc quan l'ha fet, però ho fa amb tota la humilitat i respecte per als cuiners. Així, Rosalía ha animat a agafar els millors ingredients de l'armari i a provar aquesta recepta casolana.
Ingredients
- 1 tassa d'oli d'oliva verge extra
- 3 ous grans
- 1,25 tassa de llet sencera, si pot ser fresca
- 2 cullerades de taronja de ratlla de taronja
- 0,25 tasses de suc de taronja acabat d'esprémer
- 0,25 tasses de Grand Marnier o Anís Del Mono
- 1,75 tasses de sucre granulat
- 2 tasses de farina de blat
- 1,5 cullerades de sal o al gust
- 0,5 cullerades de pols d'enfornar
- 0,5 cullerades de bicarbonat de sodi
- Molt de sucre glas per a empolvorar
El pas a pas
- Precalfa el forn a 165 °C i forra la base d'un motlle desmuntable amb paper pergamí i reserva.
- En un bol gran emulsiona l'oli d'oliva amb els ous fins que estiguin ben integrats.
- Agrega la llet, la ratlladura, el suc de taronja i el Grand Marnier o Anís Del Mico i mescla bé.
- Incorpora el sucre i bat fins que s'integri.
- Afegeix la farina, la sal, la pols d'enfornar i el bicarbonat barrejant només fins que quedi homogeni. La massa quedarà una mica líquida, és normal.
- Aboca la massa en el motlle preparat i posa-la al forn durant uns 70 i 75 minuts aproximadament. Important! Rosalía alerta que quan es dauri per dalt s'ha de treure, cobrir amb paper de plata i tornar-ho a posar al forn. Quan estigui fet el pastís tindrà una forma voltada i en punxar el centre amb un escuradents, aquest ha de sortir amb poques molles humides o cap.
- Deixa el pastís en el motlle durant 1 hora sobre una reixeta i espera fins que es refredi abans de desemmotllar-lo.
- Empolvora amb sucre glas i ja tens el teu coc de "14 quirats".

- Imatge del coc de la Rosalía
- Xarxes
Seguint aquest passos aconseguiràs el coc casolà de la Rosalía, que ella mateixa ha batejat com a "14 quirats".
