El pa, la pasta, l'arròs, la llet... i el tomàquet fregit. No pot faltar en cap dieta i és un ingredient que s'adapta a una gran diversitat de plats. Si bé, el ritme frenètic i la urgència del dia a dia pot dificultar preparar una salsa casolana i, sovint, l'opció del producte de supermercat és l'única vàlida. Per això, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha fet un estudi de mercat per determinar quin és el més saludable i amb una millor qualitat-preu.
Concretament, ha comparat 79 tomàquets fregits de supermercat diferents i ha valorat la qualitat dels ingredients, el gust i el preu. I, segons aquests paràmetres, ha determinat que el Tomàquet Fregit Casolà de Gallina Blanca és el millor. El preu del pot de 350 grams: 2,19 euros.
Ha estat escollit, però, perquè conté tomàquet, oli d'oliva verge extra, sucre, sal i all; però presenta una quantitat mínima de sucres afegits i de sal, aprofitant les característiques naturals dels tomàquets madurs. A més, no porta conservants. Tot plegat fa que sigui, segons l'OCU, l'opció ideal per a qui busqui un tomàquet fregit saludable i amb un preu raonable.