REFLEXIONS PER COMPARTIR
A l’escola experimentem en diferents situacions i moments dins l’horari escolar:
ESPAI CIÈNCIA A LA COMUNITAT DE PETITS
A l’espai ciència plantegem propostes d'experimentació en què són els infants que s'enfronten a diferents situacions i reptes i intervenen per controlar els fenòmens, aplicant diferents estratègies per generar així les seves pròpies hipòtesis, prediccions, preguntes i respostes. Tot això es fa de forma reposada i tranquil·la, sense presses, perquè els protagonistes disposin del temps necessari per entendre què està passant i per què.

.jpg)
.jpg)
EXPERIMENTEM AMB L’ART A LA COMUNITAT DE MITJANS
Les manifestacions artístiques tenen una presència constant en l’entorn i en la vida de les persones i esdevenen espais de relació en els quals flueixen experiències, significats, emocions, idees i pensaments.
L’aprenentatge de l’art i a través de l’art, genera coneixement i transferència a altres situacions i contextos tot desenvolupant un pensament crític, obert i flexible. L’educació artística també té una gran rellevància des de la perspectiva social i cultural, ja que les manifestacions artístiques són generadores d’espais de coneixement i també d’espais d’experiència dins l’entorn proper i de diàleg amb altres manifestacions artístiques i culturals del món.


EL LABORATORI A LA COMUNITAT DE GRANS
L’ús del laboratori permet aprendre mitjançant l’experiència i posar en pràctica el mètode científic. Fomenta la capacitat de reflexió en l’alumne i aconsegueix un aprenentatge significatiu. L’aprenentatge és actiu i participatiu, i fa posar en pràctica estratègies per a treballar en equip.
El treball en el laboratori potencia l’anàlisi, l’experimentació i la vivència. L’infant ha d’aprendre com funciona la ciència, tant en l'àmbit de manipulació com cognitivament.

.jpg)