Sant Celoni acollirà les Trobades de Joves Socialistes

Se celebraran els dies 21, 22 i 23 de juny amb l'objectiu de generar un espai de trobada propi de la joventut de classe treballadora

Membres de l'OJS que impulsen les Trobades de Joves Socialistes.
Membres de l'OJS que impulsen les Trobades de Joves Socialistes. | OJS
14 de juny del 2024
Actualitzat a les 9:28h

Els dies 21, 22 i 23 de juny se celebren a Sant Celoni les Trobades de Joves Socialistes (TJS), un acte organitzat per l'Organització Juvenil Socialista de Catalunya (OJS).

L'esdeveniment es planteja amb l'objectiu de generar un espai de trobada propi de la joventut de classe treballadora. En oposició a l'oci capitalista centrat en el consum, l'OJS proposa un espai d’oci, anàlisi i formació que ens permeti plantar cara a l'onada reaccionària que vivim. Les TJS són un pas més en la reorganització política de la classe treballadora al marge i contra les institucions, sent l'oci i la cultura una qüestió central en aquest procés. Plantejar una alternativa política al sistema capitalista significa també començar a posar-la en pràctica, i aquesta és la primera contribució de l'OJS de Catalunya.

El dia 21 s'obriran les portes a les 16h i es realitzaran diverses activitats durant la tarda: taller de grafitti, un seminari d'MMA amb Abner Lloveras, una actuació del Cor Popular de Ciutat Vella La Magrana i, en acabar, una vetllada de boxa.

El dia 22 començarà amb dues ponències: Derrota, crisi i guerra: naufragi d'una època i ruptura revolucionària; i Fugir del vell món: fer de la ruptura generacional ruptura comunista. Després de les ponències, el dia seguirà amb un primer bloc de concerts, un torneig de futbol mixte, i la realització en directe del programa d'entrevistes de l'organització, Prisma. Finalment, acabarem amb un segon bloc de concerts amb: Remei de Ca La Fresca, Lamiae, Klinglionbby, Lil Russia, Nerve Agent, Santa Salut i Via Zamboni DJ Set.

Per concloure les TJS, el dia 23 es farà una última ponència sobre el poder de classe i la possibilitat de la revolució i tancarem amb un acte polític.

Durant totes les jornades hi haurà barra, menjar, parada de marxandatge, editorials militants i un punt d'informació. L'accés serà gratuït a tots els espais excepte als concerts i a les zones habilitades per dormir. Les entrades es poden adquirir a través de les nostres xarxes socials o als diferents punts de venda; també es vendran entrades durant les jornades. A més a més, comptem amb un equip de traducció simultània per les ponències en anglès, àrab darija, italià i castellà.

Què és l’OJS? L’Organització Juvenil Socialista és l’organització juvenil del Moviment Socialista als Països Catalans, el moviment polític format al caliu dels debats interns a l’Esquerra Independentista Basca. L’organització neix de la necessitat de redefinir i reestructurar un nou paradigma estratègic capaç de revitalitzar la política revolucionària i el projecte comunista. Amb el pas del temps la presència del Moviment Socialista s’ha anat estenent arreu del territori, avui amb presència al País Valencià, les Illes Balears, Andalusia, Castella, Catalunya i Galícia, a banda d’Euskal Herria.

Arxivat a