El Consell Comarcal del Vallès Oriental contractarà vuit joves en pràctiques durant un any

En el marc del programa Primera experiència professional

Redacció
27 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:21h
El Consell Comarcal del Vallès Oriental contractarà vuit joves durant un any
El Consell Comarcal del Vallès Oriental contractarà vuit joves durant un any | Consell Comarcal del Vallès Oriental / arxiu
El Consell Comarcal del Vallès Oriental preveu contractar 8 joves amb contracte laboral en pràctiques en el marc del programa Primera experiència professional en les administracions públiques, impulsat pel SOC i finançat  amb  càrrec  als  fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU.

El programa busca incentivar  la  contractació  en  pràctiques  de  joves  amb  formació  per millorar  la  seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d'aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Concretament, es  preveu  contractar  8  persones  joves  en pràctiques per un període de 12 mesos a jornada completa de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres. Les places ofertades són d'educador/a social, de treballador/a social, de tècnic/a en Relacions laborals, d'auxiliar tècnic TIC, de capacitador/a digital i suport administratiu i de tècnic/a suport Joventut.

Els requisits de participació són en situació d'aturat/da major de 16 i menor de 30 anys, estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat/da al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional requerit pel lloc de treball al qual s'opta i complir  els  requisits  que  exigeix  la  modalitat  del  contracte per a l'obtenció de la pràctica professional. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 de gener.