La «Bomba de bolet» de Cal Travé a la Merceria Estrella, la millor tapa de la Berga Bolet

Montse Porta, d'Avià; i Encarna Martí, de Montblanc guanyen el cap de setmana gastronòmic

Publicat el 10 d’octubre de 2015 a les 12:24
Actualitzat el 11 d’octubre de 2015 a les 20:36
La 'Bomba de bolet' que va cuinar el Restaurant Cal Travé i que va oferir la Merceria Estrella ha estat la tapa guanyadora, durant la Berga Bolet, del segon concurs de tapes que s'organitza en el marc d'aquesta festa. Així s'ha decidit per votació popular, després de valorar també molt positivament la 'Broqueta de gamba, llenega i espàrrec' de la Peixateria Cal Simón, que s'ha endut el segon premi, i la tapa 'Sotabosc', realitzada pel Restaurant La Cabana a Vins Simón. 

A més, entre tots els participants que van degustar les tapes també es va realitzar un sorteig d'un cap de setmana gastronòmic. Les dues guanyadores d'aquest són Montse Porta i Casado, d'Avià; i Encarna Martí i Martí, de Montblanc (Tarragona). 

Des dels botiguers del centre comercial del carrer major, s'ha volgut fer una valoració molt positiva de la Berga Bolet, tot volent agrair la participació de tots els restaurants, botiguers i col·laboradors. 
 

La Berga Bolet omple el carrer major amb tapes i milers de persones

Els comerciants veuen «consolidada» la Berga Bolet, tot i que amb coses a millorar