El Consell Comarcal contracta 16 persones a l'atur dins del programa treball i formació

Es dona l'oportunitat als beneficiaris de formar part de l’Arxiu del Consell Comarcal o de la Brigada del Consell Comarcal

Redacció
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:05h

Brigada de treball i formació. Foto: CCBerguedà


El Consell Comarcal del Berguedà ha contractat 16 persones a l'atur, en el marc del Programa Treball i Formació 2017 del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest forma part de les polítiques actives d’ocupació, per donar, a les persones beneficiàries, l'oportunitat de formar part de l’Arxiu del Consell Comarcal realitzant tasques d’arxivament dels documents i digitalització, i de la Brigada del Consell Comarcal que té com a tasca el manteniment de la xarxa de senders de mobilitat lenta del Berguedà i dels camins territorials.

El programa integra accions d’experiència laboral (contracte de treball en un entorn real de treball) i accions de formació per a persones en situació d’atur. En aquest cas, el SOC subvenciona els contractes de treball, les accions formatives i, en alguns dels casos, el programa és cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020.