L'ANC i Òmnium organitzen autocars per anar a la manifestació del 15 d'abril a Barcelona

La mobilització a la capital catalana busca mostrar de forma unànime el rebuig de la societat catalana als empresonaments dels seus dirigents i en defensa de les institucions, drets i llibertats

Redacció
09 d'abril de 2018, 16:02
Actualitzat: 17:25h
Manifestació «Si a la república i al govern legítim» a Barcelona.
Manifestació «Si a la república i al govern legítim» a Barcelona. | Adrià Costa
Les territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural del Berguedà han organitzat autocars per poder-se desplaçar el diumenge 15 d'abril, des de la comarca, a la manifestació convocada per la plataforma Espai Democràcia i Convivència, del qual formen part ANC, Òmnium, UGT, CCOO i diferents col·lectius.
 
Amb aquest acte es vol mostrar de forma unànime i el màxim d'unitària possible el rebuig de la societat catalana als empresonaments dels seus dirigents i en defensa de les institucions, drets i llibertats, coincidint amb els sis mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. A Berga la sortida dels autobusos serà a dos quarts de 9 del matí de l'Avinguda Catalunya, davant de l'hipermercat Carrefour de Berga. A l'alt Berguedà, la sortida està fixada a tres quarts de 8 del matí, si bé les territorials de l'Alt Berguedà informaran de la ruta i l'horari de recollida de cada municipi dissabte 14 d'abril. A Gironella, la sortida serà davant de Cal Xato, a l'avinguda de Catalunya, a un quart de 9 del matí. La mobilització a Barcelona està prevista a plaça d'Espanya, a dos quarts de dotze del migdia. 
 
A la capital de comarca, el preu dels tiquets és de 15 euros i es poden adquirir al Kora's, a la botiga Luigi que hi ha situada a l'Avinguda del Canal, i a la Copisteria. També es vendran a la paradeta que fa l'ANC de Berga els dissabtes al Vall.  D'altra banda, el preu dels tiquets des de l'alt Berguedà és d'11 euros, segons s'informa al cartell de l'activitat, i es poden comprar a l'estanc de Ca la Ganga a Bagà, a l'estanc de Sant Jordi a Cercs, a l'estanc de Guardiola de Berguedà, a l'Ajuntament de la Pobla de Lillet, al bar la Marieta de Sant Julià de Cerdanyola i al bar Cal Sastre de Vallcebre. A Gironella es pot reservar plaça a Materials Antoni Pont i el tiquet costa 10 euros.