07
de setembre
de
2022
Actualitzat:
11
de gener
de
2023,
16:45h
El Joc de Cartes d'estiu se'n va -per deixar pas, això sí, a una nova edició de tardor-. L'última escapada de Marc Ribas serà al Montseny, on buscarà el millor restaurant amb vistes. La ruta passarà per Espinelves, Viladrau i Arbúcies.
Els primers protagonistes seran Robert Tortadès i Natalia Montalbo, del Mas La Rovira, que volen "diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya" aportant "un toc innovador" a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri, el "pla B" que va salvar Hèctor Bayarri de l'atur gràcies al seu fill, Eloy Bayarri. I l'últim establiment és El Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família de Francesc Pascual i Cèlia Planasdemunt.
En l'anunci de l'episodi, el concurs promet "nervis i tensió" i avança que la vida a la muntanya "no és tan tranquil·la com pensàvem". Una cuina massa baixa -amb cop al cap inclòs-, unes gírgoles desaparegudes, una brasa fantasma... tots aquests elements -i més- tancaran l'edició del Joc de Cartes d'aquest estiu, a falta d'un últim.
Aquesta nova temporada és una de les més esperades per Ribas, que celebra recuperar la normalitat d'abans de la pandèmia: "Hem pogut gaudir de tota la parafernàlia que hi ha en un restaurant sense Covid, compartir els plats, comentar i valorar el plat dels altres... i així sempre acabes afegint més contingut", assegura en declaracions a NacióDigital.
La novetat més destacada del nou curs serà el plat estrella, que concedirà mig punt més al restaurant que presenti el millor plat. "Això vol dir que es pot capgirar un resultat fàcilment i la cuina pren més importància", apunta el cuiner. En general, Ribas avança que es tracta d'una temporada "guai". I, com no pot ser d'una altra manera, amb conflicte. "Sempre te'l trobes en els moments que es jutja el restaurant d'algú. De vegades els toca l'amor propi i se'ls fereix l'orgull".
Els primers protagonistes seran Robert Tortadès i Natalia Montalbo, del Mas La Rovira, que volen "diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya" aportant "un toc innovador" a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri, el "pla B" que va salvar Hèctor Bayarri de l'atur gràcies al seu fill, Eloy Bayarri. I l'últim establiment és El Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família de Francesc Pascual i Cèlia Planasdemunt.
En l'anunci de l'episodi, el concurs promet "nervis i tensió" i avança que la vida a la muntanya "no és tan tranquil·la com pensàvem". Una cuina massa baixa -amb cop al cap inclòs-, unes gírgoles desaparegudes, una brasa fantasma... tots aquests elements -i més- tancaran l'edició del Joc de Cartes d'aquest estiu, a falta d'un últim.
Aquesta nova temporada és una de les més esperades per Ribas, que celebra recuperar la normalitat d'abans de la pandèmia: "Hem pogut gaudir de tota la parafernàlia que hi ha en un restaurant sense Covid, compartir els plats, comentar i valorar el plat dels altres... i així sempre acabes afegint més contingut", assegura en declaracions a NacióDigital.
La novetat més destacada del nou curs serà el plat estrella, que concedirà mig punt més al restaurant que presenti el millor plat. "Això vol dir que es pot capgirar un resultat fàcilment i la cuina pren més importància", apunta el cuiner. En general, Ribas avança que es tracta d'una temporada "guai". I, com no pot ser d'una altra manera, amb conflicte. "Sempre te'l trobes en els moments que es jutja el restaurant d'algú. De vegades els toca l'amor propi i se'ls fereix l'orgull".