
Aquesta pot ser una de les moltes variacions que es poden fer amb els 250 plats creats amb iogurt de la Fageda, que han impulsat el grup Cuina Volcànica. Amb uns catadors més que entregats, cinc dels cuiners del grup han presentat aquest matí, a les instal·lacions de la Cooperativa La Fageda de Santa Pau, cinc d'aquests dos-cents cinquanta nous plats.
Per al president de la Fageda, Cristóbal Colón, la presentació d'avui "és una mostra de col·laboració de l'empresariat com és l'hosteleria de la comarca amb una entitat com la nostra". Colón reconeix que "és una fita important el fet de que Cuina Volcánica incorpori els nostres productes, ja que és un reconeixement a més d'una gran eina de marquèting, ja que la Cuina Volcánica és reconeguda arreu del món". El president de la Cooperativa La Fageda, que afirma que fa 28 anys quan es va crear la cooperativa mai s'hagués imaginat arribar a aquest acord, està plenament confiat en que la iniciativa serà un èxit.
Des de Cuina Volcànica, David Coloma ha destacat la unió entre "dues grans empreses que a la vegada som entitats". El gerent del grup culinari també ha explicat que "hem volgut donar la volta al iogurt, que sol ser de postres, per fer combinacions d'altres plats de primer o segon plat".