La Ruta de les Tapes d'Olot 2024 ja té guanyadors. La iniciativa organitzada per l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa comptava amb dues votacions: un jurat i el vot popular. En les dues valoracions s'ha imposat la tapa de l'Hostal del Sol, que consistia en un biquini de galta de porc guisada amb formatge de Mas Farró.
El jurat d'enguany ha posat en segona posició la tapa de l'Eko i, en tercer lloc, la del Restaurant La Perla. Les noies de Can Putades, el propietari de Peixos Isma, el community manager garrotxí, David Bosch, i el periodista de NacióGarrotxa, Pau Masó, han estat els integrants del jurat d'aquesta edició.
En el vot popular, el qual es decidia a través dels participants de la ruta de les Tapes, també ha fet guanyadora la tapa de l'Hostal del Sol. En segona posició els ciutadans han situat la tapa del restaurant Wabi Sabi i, en tercer lloc, la de La Rutina.
En l'edició d'enguany es calcula que s'han servit més de 30.000 tapes, una xifra més elevada que la dels últims anys.