L’Escola d’Hostaleria de Vilamalla oferirà la seva cuina a Fitur

Publicat el 24 de gener de 2009 a les 15:54
 
A la fotografia; el sotsdirector i la Cap d'estudis de l'Escola, Antoni Estrach i Virgínia Garcia, amb els professors Carlos Gallardo i Montserrat Musqueras, que aniran al Fituar amb els alumnes Santiago Font, Sandra Tatay, Jaume Pujol, Raúl Gallardo, Jesús Romero, Lakhvir Sing, Montserrat Oliveras, Paulino Romero i Maria Esther Roncero.
 
Els menus que es serviran seran:
 
MENÚ 1
 
TIMBAL D’AMANIDES AMB VIRUTES DE FETGE D’ÀNEC DE L’EMPORDÀ (COLL VERD)
RAVIOLIS D’ESCAMARLANS DE LLANÇÀ AMB VERDURETES I GERMINATS. (PUIG NAU)
BRICK DE BOTIFARRA DE PEROL I POMA DE SANT PERE PESCADOR. (CAN MARCEL)
CALAMARCETS A LA PLANXA AMB CEBA DE FIGUERES I OLI DE ROMANÍ. (PUIG NAU)
PLATILLO DE POLLASTRE AMB TRIPA DE BACALLÀ (CAN MARCEL I GERMANS CUMBRIU)
CREMA CATALANA (TRADICIONALITAT I MODERNITAT)
BRUNYOLS DE L’EMPORDÀ. (GREMI DE PASTISSERS)
 
MENÚ 2
 
BRANDADA DE BACALLÀ OLIVADA
ANXOVES  DE L’ESCALA AMB VERDURETES I GALEA D’OLI (EL REBOST DE L’EMPORDANET)
BOTIFARRA DOLÇA DE L’EMPORDÀ AMB POMA DE SANT PERE PESCADOR (CAN MARCEL)
SUQUET DE RAP DE LA COSTA BRAVA
MEDALLÓ DE XAI AMB MEL AL FORN (RAÇA OVELLA RIPOLLESA)
PA CINC CEREALS AMB XOCOLATA I OLI D.O EMPORDÀ
FLAONES DE L’EMPORDÀ.