Els borregos de Cardedeu, protagonistes d'una pàgina web

Publicat el 13 de febrer de 2007 a les 12:45
El nou portal pretén promocionar aquesta especialitat de rebosteria tradicional del municipi que actualment elaboren totes les pastisseries de Cardedeu, i complementa i amplia el fulletó que es va presentar durant la Fira de Nadal.
 
El fulletó se centra en la història dels borregos, d'origen medieval, i que tenen la primera referència documental en una llista d'anar a comprar de l'any 1830. També parla de la recepta actual, de les cites literàries entorn aquest dolç, així com de les noves especialitats elaborades a partir de la recepta tradicional, com són el borrego tou i el torró de borrego. El torró de borrego és una especialitat presentada a la Fira de Nadal de l'any 2000 i acreditat com a Torró Artesà.
 
El borrego és una singularitat gastronòmica de la vila i alhora un reclam turístic, ja que des de sempre autocars i particulars al seu pas per Cardedeu han fet parada al municipi per comprar borregos.