Ingredients per a 2 persones:
5 pastanagues
1 patata petita
1 ceba
30 ml. de nata liquida
400 ml. caldo de verdures
Oli d’oliva extra verge
Sal
Un parell de llenques de pernil salat bo
Preparació:
Mentre aneu escalfant el caldo vegetal, peleu i trenqueu la patata en trossos, peleu i talleu les pastanagues en rodelles, poseu la ceba tallada en juliana a coure en una olla amb oli i quan agafi color afegiu-li les pastanagues, deixeu-les coure juntes. Quan el caldo sigui calent afegiu-lo a les pastanagues i la ceba juntament amb la patata trencada i tapeu l’olla, deixeu-ho coure tot junt durant uns trenta minuts.
Mentre la patata i la pastanaga van coent-se amb el caldo, prepareu les llenques de pernil posant-les en paper de forn i deixant-les un minut al microones per tal de deixar-les ben cruixents.
Un cop passats els trenta minuts, o quan la patata i la pastanaga estiguin cuites, apagueu el foc, tritureu amb la batedora fins aconseguir una crema fina, afegiu-hi la nata líquida, remeneu per homogeneïtzar la crema amb la nata i poseu el punt de sal al vostre gust.
Decoreu el plat amb les llenques de pernil, les cues de les pastanagues i amaniu-la amb oli d’oliva extra verge.

- Crema de pastanaga -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de novembre de 2020 a les 17:07
Actualitzat el 15 de novembre de 2020 a les 17:11
Et pot interessar
-
Societat Berta García, una de les millors notes de la selectivitat: «És important estudiar però també descansar»
-
Societat Un nadó d'un mes, ferit greu amb cremades al cap per l'impacte d'un petard a Palau-Solità i Plegamans
-
Societat El Vallès Oriental, la segona comarca en rebre més migració d'altres zones de Catalunya
-
Societat Renfe ofereix unes 2.900 places de bus durant el tall ferroviari entre Montcada i Reixac i Granollers
-
Societat La millor coca de Sant Joan 2025 de llardons es fa a Granollers
-
Societat L’escola Anselm Clavé de Mollet, obligada a tancar