Ingredients per a 2 persones:
5 pastanagues
1 patata petita
1 ceba
30 ml. de nata liquida
400 ml. caldo de verdures
Oli d’oliva extra verge
Sal
Un parell de llenques de pernil salat bo
Preparació:
Mentre aneu escalfant el caldo vegetal, peleu i trenqueu la patata en trossos, peleu i talleu les pastanagues en rodelles, poseu la ceba tallada en juliana a coure en una olla amb oli i quan agafi color afegiu-li les pastanagues, deixeu-les coure juntes. Quan el caldo sigui calent afegiu-lo a les pastanagues i la ceba juntament amb la patata trencada i tapeu l’olla, deixeu-ho coure tot junt durant uns trenta minuts.
Mentre la patata i la pastanaga van coent-se amb el caldo, prepareu les llenques de pernil posant-les en paper de forn i deixant-les un minut al microones per tal de deixar-les ben cruixents.
Un cop passats els trenta minuts, o quan la patata i la pastanaga estiguin cuites, apagueu el foc, tritureu amb la batedora fins aconseguir una crema fina, afegiu-hi la nata líquida, remeneu per homogeneïtzar la crema amb la nata i poseu el punt de sal al vostre gust.
Decoreu el plat amb les llenques de pernil, les cues de les pastanagues i amaniu-la amb oli d’oliva extra verge.

- Crema de pastanaga -
- Manel Baxerias
Ara a portada
-
Cultura «La idea del restaurant era recuperar l’esperit d’espai de trobada, de pensament i d’aprenentatge» Dani Agudo Torres
-
Successos Detenen un home que venia drogues a l’aparcament d’un festival de música a Montmeló Redacció
-
-
-
Successos Dos detinguts per intentar sostreure una bossa de mà en un aparcament de Granollers Redacció
Publicat el 15 de novembre de 2020 a les 17:07
Actualitzat el 15 de novembre de 2020 a les 17:11
Et pot interessar
-
Societat Bigues i Riells del Fai es prepara per a la campanya de prevenció d'incendis
-
Societat Quatre llocs curiosos del Vallès Oriental que has de visitar
-
Societat Comença l’última fase de les obres de l’avinguda Sant Esteve de Granollers
-
Societat La Fira Guia’t del Vallès Oriental estrena emplaçament amb rècord d’assistència