Ingredients per a 2 persones:
5 pastanagues
1 patata petita
1 ceba
30 ml. de nata liquida
400 ml. caldo de verdures
Oli d’oliva extra verge
Sal
Un parell de llenques de pernil salat bo
Preparació:
Mentre aneu escalfant el caldo vegetal, peleu i trenqueu la patata en trossos, peleu i talleu les pastanagues en rodelles, poseu la ceba tallada en juliana a coure en una olla amb oli i quan agafi color afegiu-li les pastanagues, deixeu-les coure juntes. Quan el caldo sigui calent afegiu-lo a les pastanagues i la ceba juntament amb la patata trencada i tapeu l’olla, deixeu-ho coure tot junt durant uns trenta minuts.
Mentre la patata i la pastanaga van coent-se amb el caldo, prepareu les llenques de pernil posant-les en paper de forn i deixant-les un minut al microones per tal de deixar-les ben cruixents.
Un cop passats els trenta minuts, o quan la patata i la pastanaga estiguin cuites, apagueu el foc, tritureu amb la batedora fins aconseguir una crema fina, afegiu-hi la nata líquida, remeneu per homogeneïtzar la crema amb la nata i poseu el punt de sal al vostre gust.
Decoreu el plat amb les llenques de pernil, les cues de les pastanagues i amaniu-la amb oli d’oliva extra verge.

- Crema de pastanaga -
- Manel Baxerias
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de novembre de 2020 a les 17:07
Actualitzat el 15 de novembre de 2020 a les 17:11
Et pot interessar
-
Societat Dispositiu especial de trànsit per al Gran Premi de MotoGP a Montmeló
-
Societat Aquests seran els cursos de l'escola d'adults de Cardedeu el 2025-2026
-
Societat Tomben la històrica estació de tren de Parets pel desdoblament de l'R3
-
Societat Festa Major de Granollers: tota la programació
-
Societat Una doctora de l'Hospital de Granollers a una pacient: «Si no em parla en espanyol no l'atendré»
-
Societat Granollers fa el primer pas cap a l'habitatge cooperatiu: «Saber que no et faran fora dona estabilitat i tranquil·litat»