El pressupost de 2014 de Terrassa és de 166,6 milions

L'increment és d'un 3,56 per cent respecte a l'any passat | El Consistori opta per la via del contenciós per aconseguir els diners que li deu la Generalitat

J.M.O.
13 de gener del 2014


L'increment del pressupost de 2014 respecte al de 2013 és de 5,7 milions d'euros. La variació és de més d'un 3,56 per cent. El pressupost municipal de 2013 era de 160,8 milions d'euros i ara passa a 166,6. Per l'alcalde Jordi Ballart, marquen un full de ruta i responen a ls línies estratègiques locals.

L'augment del pressupost és possible per un increment de les ordenances fiscals, l'esforç en el manteniment i actualització del padró i uns majors ingressos per la participació de l'estat, les subvencions de la Diputació per polítiques socials  i la venda d'actius.

L'alcalde ha recordat que el context econòmic i financer continua sent desfavorable i condiciona el plantejament. "Fem un esforç per reduir l'endeutament. L'abaixarem uns 60 milions en aquesta legislatura".

Ballart ha remarcat que els 21 milions d'euros de deute de la Generalitat no arriben. Per l'Ajuntament, s'ha acabat el diàleg institucional. L'alcalde està visiblement molest pel que considera falta de resposta de l'administració catalana. Per aquesta raó, ha posat la qüestió dels 21 milions d'euros en mans dels serveis jurídics municipals i s'ha optat per la via del contenciós.

L'esponjament de Ca n'Anglada, una prioritat


Economia i polítiques socials, eixos dels pressupostos