L'estelada humana de Manresa vol implicar el Vallès

Manresa.Info
07 de juny del 2013
Presentació de l'estelada humana de 'Marxem!'.
Presentació de l'estelada humana de 'Marxem!'. | Pere Fontanals
Presentació de l'estelada humana de 'Marxem!'. Foto: Pere Fontanals

El proper 7 de juliol, l'Assemblea Nacional Catalana pretén convertir la plaça de Crist Rei de Manresa i les vies properes en una gran estelada humana que es fotografiarà des del cel. Per això el mateix dia a les 9 del matí està previst que surtin caravanes de cotxes i motos des de tots els extrems de la comarca -Maians, Navàs, Cardona, Santa Maria d'Oló, Moià i Monistrol de Montserrat- que arribaran als aparcaments habilitats a diversos punts de Manresa i faran el darrer tram a peu fins a la plaça de Crist Rei on, amb la gent que arribi de la ciutat mateix, sobre 2/4 d'1 del migdia, composaran una estelada humana vestits amb les samarretes i els barrets de color groc o vermell, que ja es poden trobar en forma de pack que inclou també un tiquet per a un entrepà, en més de 60 punts de venda a tota la comarca.
 
Per a prendre més envestida, l'ANC Bages contactarà amb els seus companys de les comarques veïnes per a que s'afegeixin a la marxa arribant des de l'Anoia, el Solsonès, el Berguedà, Osona i el Vallès als cinc punts extrems del Bages des d'on surten les caravanes fins a Manresa.
 
Per si la composició de l'estelada no és prou al·licient per assistir a la convocatòria, a l'arribada a Crist Rei (11.30h) esperarà l'actuació de Pep Callau, que actuarà de mestre de cerimònies, i de Santi Arisa, que presentarà l'arranjament d'un himne composat especialment per a l'ocasió. I continuarà amb un parlament de la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i l'actuació de Carles Casas, amb el seu diu Llach. A l'acte també ha confirmat la seva presència l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent.
 
Marxem a twitter
Mentrestant, i per anar fent bullir l'olla, la campanya “Marxem” engega a twitter amb el hashtag #Marxem per a que tothom pugui dir-hi la seva i donar els motius que l'impulsen a voler marxar d'Espanya.