Meritxell Lluís, escollida Consellera Nacional de Junts per Catalunya

La candidata de Junts per Terrassa per a les pròximes eleccions municipals ha estat la més votada per la comarca per ser la nova Consellera Nacional

Meritxell Lluís durant la roda de premsa de balanç del mandat de Junts per Terrassa.
Meritxell Lluís durant la roda de premsa de balanç del mandat de Junts per Terrassa. | Julio Díaz
M.T
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:08h
Després del Congrés Nacional Junts per Catalunya està renovant els seus òrgans interns. En els dies 6 i 7 d’octubre, a més de la consulta sobre la continuïtat de Junts al Govern també s’han votat els nous membres del Consell Nacional, el màxim òrgan de govern del partit entre congressos. La candidata més votada de la comarca ha estat la candidata de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, que estarà acompanyada per la segona més votada, Núria Garcia, 4a tinent d’alcalde de Matadepera.

Així doncs, Terrassa tindrà quatre representants en el nou Consell Nacional: la Meritxell Lluís, en representació de la comarca, el Marc Gijón, com a President Comarcal, la Montserrat Caupena, com a membre de la Direcció Nacional, i el Josep Rull, que és el nou president d’aquest òrgan. D’aquesta forma la representació de Junts per Terrassa guanya força i presència a nivell nacional.

La candidata Meritxell Lluís s’ha mostrat agraïda pel suport de Junts per Terrassa i de la comarca. “Terrassa, com a tercera ciutat del país, ha de jugar un paper clau en les decisions del partit a nivell nacional” ha explicat. “Junts és un partit que creu en la democràcia interna i creu en la importància de les bases a l’hora de prendre decisions, ho hem demostrat amb la consulta sobre la continuïtat del Govern i ho continuarem demostrant” ha reblat.

Respecte a la consulta sobre la continuïtat de Junts al Govern la candidata terrassenca ha volgut posar èmfasi en la participació i en la capacitat del partit de donar veu a la militància i aplicar els resultats amb maduresa i unitat. “Que hagi participat el 80% de la militància vol dir que Junts és un partit fort i amb una militància implicada, disposada a treballar pel país des d’allà on correspongui en cada moment.”