El grup Forners i Pastissers de la Terra presentarà aquest divendres a les onze del matí a la fina de Ca n'Arnella el pa d'espelta ecològica. Es tracta d'un nou producte autòcton de Terrassa elaborat amb farina d'espelta ecològica produïda a la Finca de Ca n'Arnella, situada a la carretera de Sabadell a Matadepera.
El projecte ha estat desenvolupat pel col·lectiu de Forners i Pastissers de la Terra conjuntament amb els propietaris de la finca de Ca n'Arnella de Terrassa i s'incorporarà al catàleg de productes de Terrassa Gastronòmica.
L'acte comptarà amb la presència de Cesc Aribau, del forn de pa Aribau i portaveu del grup, representants dels Forners i Pastissers de la Terra, representants d'entitats i associacions de Terrassa Gastronòmica, Quico Bruguera, propietari de la finca, Josep M. Carné, president del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i comarca, Gemma Safont, representant de la S.A.T. Agroecològica Gallecs i Eva Herrero, regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat del consistori terrassenc.