
El restaurant El Cingle, de Vacarisses, Cal Blay Vinticinc, de Sant Sadurní d'Anonia, i L'Hereu, de Vilafranca del Penedès; són els tres premiats de la tercera edició del CARTAVÍ 09. El certamen fa un reconeixement als restaurants amb les millors cartes de vins de Catalunya, en especial a aquells que tenen una àmplia i acurada presència de vins catalans.
Enguany, més de 500 restaurants es van presentar a concurs, però finalment només 20 van ser els premiats. El certamen està dividit en tres categories en funció del preu mitjà del cobert a la carta, sense tenir en compte el preu del vi: fins a 24 euros; de 25 a 45 euros; i de més de 45 euros.
Els guardonats rebran paquets vacacionals enoturístics, lots de decantadors i copes de vi de disseny; així com reportatges i insercions publicitàries dels seus restaurants a diversos mitjans de comunicació.
Entre els centenars de finalistes es troba el restaurant terrassenc La Terrassa del Museu, ubicat al costat del mNATEC.
La iniciativa CARTAVÍ està organitzada per l'Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Sumillers. Tanmateix, compta amb el patrocini de l'INCAVI, la Direcció General del Comerç, així com les Denominacions d'Origen Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Enguany, més de 500 restaurants es van presentar a concurs, però finalment només 20 van ser els premiats. El certamen està dividit en tres categories en funció del preu mitjà del cobert a la carta, sense tenir en compte el preu del vi: fins a 24 euros; de 25 a 45 euros; i de més de 45 euros.
Els guardonats rebran paquets vacacionals enoturístics, lots de decantadors i copes de vi de disseny; així com reportatges i insercions publicitàries dels seus restaurants a diversos mitjans de comunicació.
Entre els centenars de finalistes es troba el restaurant terrassenc La Terrassa del Museu, ubicat al costat del mNATEC.
La iniciativa CARTAVÍ està organitzada per l'Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l'Associació Catalana de Sumillers. Tanmateix, compta amb el patrocini de l'INCAVI, la Direcció General del Comerç, així com les Denominacions d'Origen Penedès, Catalunya i Pla de Bages.