ERC proposa construir les noves piscines de Lleida darrere de l'Escola Bressol de Gardeny

Els republicans proposen un nou emplaçament per a les piscines de Lleida i demanen explicacions al govern

Imatge d'on estaria la nova ubicació de les piscines
Imatge d'on estaria la nova ubicació de les piscines | Grup Municipal d'Esquerra Republicana a la Paeria 
Redacció
10 de setembre de 2024, 09:37

El grup d'Esquerra Republicana a la Paeria de Lleida ha presentat una proposta per situar les noves piscines públiques de la ciutat en un solar darrere de l'Escola Bressol Municipal de Gardeny. Aquesta proposta arriba després que el govern del PSC anunciés que no rehabilitarà les actuals piscines, sinó que optarà per una nova construcció en un emplaçament diferent.

Segons el regidor republicà Xavi Estrada, la ubicació darrere de l'Escola Bressol és ideal, ja que es tracta d'un espai accessible i adequat per a la ciutadania, responent així a una de les principals demandes dels veïns de la zona.

A més de proposar la nova ubicació, ERC ha qüestionat al govern municipal pel canvi de plans, demanant explicacions sobre la decisió de no rehabilitar les antigues instal·lacions, i si aquesta ha estat comunicada adequadament als residents del barri. "Volem que es faci públic el calendari de construcció de la piscina, i que abans de prendre una decisió definitiva, es consulti als veïns afectats", ha reclamat Estrada.

Els republicans també han recordat que ja havien sol·licitat al govern municipal detalls sobre el futur de les piscines de Gardeny en diverses ocasions, sense obtenir una resposta clara fins al moment. "El passat desembre vàrem preguntar pel pla de rehabilitació, però encara estem esperant una resposta", ha afirmat el regidor, criticant la manca de claredat del govern en aquest tema.

Finalment, des d'ERC han destacat la contradicció del PSC, recordant que l'any 2021, quan el partit estava a l'oposició, exigia actuacions urgents per reformar les piscines. Ara, amb el PSC al govern, han decidit deixar de banda la rehabilitació i optar per la construcció d'unes noves instal·lacions.