Es pretén que el menú, que ara compta amb fruita i verdura ecolocal, es vagi transformant de mica en mica fins arribar a ser totalment ecològic. En paral·lel, la tasca educativa de conèixer els aliments, els pagesos/es que els fan i com els fan, possibilitarà la revalorització del sector primari pallarès.
ARA A PORTADA
Publicat el 10 de novembre de 2008 a les 14:52
Et pot interessar
-
Societat El Col·legi de Periodistes inaugura oficialment la nova seu de Lleida
-
Societat La planta de biogàs de la Sentiu de Sió «es farà sí o sí» per garantir el futur dels ramaders, segons els promotors
-
Societat Una dona declara que un veí la va drogar i la va intentar violar a Agramunt
-
Societat Investiguen un veí de Rosselló per matar amb un quad una vaqueta en un «encierro»
-
Societat Escàndol animal a la Noguera: una gossa maltractada mor després que els Agents Rurals la retornessin al seu propietari
-
Societat Centenars de persones es manifesten a Lleida amb motiu de la vaga per Palestina