Es pretén que el menú, que ara compta amb fruita i verdura ecolocal, es vagi transformant de mica en mica fins arribar a ser totalment ecològic. En paral·lel, la tasca educativa de conèixer els aliments, els pagesos/es que els fan i com els fan, possibilitarà la revalorització del sector primari pallarès.
ARA A PORTADA
Publicat el 10 de novembre de 2008 a les 14:52
Et pot interessar
-
Societat Lleida accelera el pols de l’habitatge: 752 nous pisos en marxa i un salt en l’oferta assequible
-
Societat Continua la recerca del boletaire desaparegut al Pallars Jussà
-
Societat Àngel Garcia guanya el Premi Miravisions amb un reportatge sobre la dana al País Valencià
-
Societat El pa PiriPonent conquereix Lleida amb crosta cruixent i essència 100% local
-
Societat Balaguer intenta de nou recuperar el Centre Històric: necessita 12 milions
-
Societat Les exportacions lleidatanes baixen un 1,5% entre gener i juliol i es queden en 1.856 milions