Es pretén que el menú, que ara compta amb fruita i verdura ecolocal, es vagi transformant de mica en mica fins arribar a ser totalment ecològic. En paral·lel, la tasca educativa de conèixer els aliments, els pagesos/es que els fan i com els fan, possibilitarà la revalorització del sector primari pallarès.
ARA A PORTADA
Publicat el 10 de novembre de 2008 a les 14:52
Et pot interessar
-
Societat
La màgia dels aparadors: una acadèmia d’anglès impulsa un concurs decoratiu a Lleida
-
Societat
L'estàtua de Gaspar de Portolà torna de l'«exili»
-
Societat
Delimitat l’entorn de protecció del jaciment del Roc del Rumbau de Peramola
-
Societat
La planta de biogàs de la Sentiu preveu començar les obres el 2026 després de rebre el vistiplau ambiental
-
Societat
Treballem per Balaguer impulsa una moció per evitar la supressió d’una línia d’I3 a Gaspar de Portolà
-
Societat
Interior cessarà el cap de la Policia Nacional a Lleida condemnat per assetjament sexual
