Es pretén que el menú, que ara compta amb fruita i verdura ecolocal, es vagi transformant de mica en mica fins arribar a ser totalment ecològic. En paral·lel, la tasca educativa de conèixer els aliments, els pagesos/es que els fan i com els fan, possibilitarà la revalorització del sector primari pallarès.
ARA A PORTADA
Publicat el 10 de novembre de 2008 a les 14:52
Et pot interessar
-
Societat Balaguer impulsa un pla pioner per protegir infants i joves de l’abús digital
-
Societat Salvem Vallmanya acusa el Govern d’arribar tard i reclama una actuació urgent
-
Societat El nou Pla de Barris i Viles arribarà també a Lleida amb ajuts de fins al 90% per als municipis petits
-
Societat La Casa Vallmanya d’Alcarràs, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional
-
Societat L’Arnau posa en marxa el nou edifici de consultes externes
-
Societat Aragó va rebutjar restaurar les pintures de Sixena per no assumir-ne el cost