Amanida sense enciam i amb ingredients que casen a la perfecció, perfecta per suportar la calor.
Ingredients per a 4 persones:
2 carabassons petits
16 tomàquets cherry
200 gr. de formatge de cabra rodó
1 cullerada de tàperes
12-16 anxoves en oli
12 ous de guatlla
Sal, Vinagre
Flor de cibulet
Per a la salsa:
2 cullerades de maionesa
2 cullerades de iogurt grec
1 rajolí de suc de pinya
1 cullerada de tàperes
pebre negre
Fer la salsa de tàperes, per a això barregeu en un bol la maionesa, el iogurt, el suc de pinya i les tàperes picades menudes, afegiu pebre negre al gust i reserveu a la nevera
Per l'amanida, amb un pelador o bé amb una mandolina talleu tires llargues i fines de carbassó prèviament despuntat i rentat. Poseu-les en un recipient amb sal i unes gotes de vinagre. Reserveu.
Poseu a bullir els ous de guatlla uns dos minuts, refredeu, peleu. Reserveu.
Treieu l'escorça blanca del formatge de cabra.
En el plat de servir poseu les tires de carbassó com a base, acompanyeules amb els tomàquets cirera partits per la meitat, el formatge trossejat grollerament amb els dits, les tàperes, les anxoves i els ous de guatlla partits en dos també amb els dits.
Repartiu flor de cibulet i amaniu amb la salsa de tàperes.
Celíacs: assegureu-vos bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Amanida de carbassó amb formatge de cabra i salsa de tàperes
La recepta de la popular blocaire La Dolorss Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 27 d’agost de 2017 a les 09:37
Et pot interessar
-
Societat Catalunya preveu una collita de pera un 43% més gran que la de l'any passat, però encara per sota de la mitjana
-
Societat El turisme a Lleida es concentra en pics d’estiu i hivern, amb comarques que quintuplican la població
-
Societat La coca de recapte, estrella del Sant Joan a Lleida
-
Societat El camp sedueix més joves en una campanya marcada per la incertesa
-
Societat ERC denuncia la degradació del Clot i acusa Larrosa de frivolitzar els problemes del barri
-
Societat Larrosa denuncia la sentència de Sixena com un atac al patrimoni