Encara tenim maduixes, ho hem d’aprofitar. Què us sembla si preparem aquestes postres?
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. de maduixes
2-4 préssecs
100 cc. de Porto
1 c/s de sucre
Pals de broqueta curts
Peleu els préssecs i amb un estri adient fer 16 boletes. La resta del préssec, guardeu-lo.
Poseu-les en un recipient amb el porto i deixeu-ho una mitja hora.
Partiu les maduixes per la meitat o en quatre parts segons la grandària.
Enfileu en les broquetes maduixa i préssec al vostre gust. Reserveu.
La resta de maduixes les trossegeu i juntament amb la resta del préssec i el Porto que ha quedat de macerar, més el sucre, ho tritureu tot fins que quedi fi.
Serviu aquest batut en petits gots i acompanyeu amb les broquetes o pinxos de fruita.
Blog de cuina de la dolorss
Broqueta de maduixa i préssec amb salsa de Porto
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
Ara a portada
-
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat «Vam fer el que ens agradaria que fessin per nosaltres»: solidaritat veïnal a l’Albi amb els 590 afectats del tren Oriol Almacellas Verdés
-
Societat Els CAP i hospitals de Lleida funcionen amb normalitat l'endemà de l'apagada elèctrica Redacció
-
Publicat el 06 de maig de 2016 a les 02:06
Actualitzat el 06 de maig de 2016 a les 02:13
Et pot interessar
-
Societat Ponent i les Terres de l'Ebre, en alerta per pedregades, ventades, esclafits i tornados
-
Societat La Mariola: entre el conflicte i l'oblit
-
Societat Un terratrèmol amb epicentre a la Vall de Boí sacseja l'Alta Ribagorça
-
Societat Justícia inverteix tres milions en la modernització del centre de menors El Segre de Lleida