Una manera diferent de menjar el peix, en aquest cas, salmó.
Ingredients per a 4 persones:
Una suprema de salmó
un ou
sèsam cru
200 cc. de beixamel (aquí)
150 gr. de gambes pelades
estragó
Oli d'oliva verge extra
Poseu en aigua broquetes de fusta curtes.
Feu la salsa , per a això salteu les gambes pelades en una mica d'oli, saleu i exceptuant algunes per decorar, la resta les tritureu amb la beixamel i una mica d'estragó. Reserveu.
Traieu la pell i si té alguna espina, al salmó, talleu aquest a tires d'uns 2 cm. d'ample per uns 4-5 cm. de llarg, introduïu cada tros en una broqueta de fusta, passeu per ou batut i arrebosseu amb sèsam cru.
Ho coeu a la planxa calenta fins que el peix estigui cuit.
Poseu una base al plat amb la beixamel de gambes, poseu 3-4 pinxos de salmó i decoreu amb les gambes reservades.
NOTA: El peix no el deixeu coure massa sinó queda sec, cal controlar una mica la cocció.
Blog de cuina de la dolorss
Broquetes de salmó amb sèsam i beixamel de gambes
Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 28 d’agost de 2016 a les 15:29
Actualitzat el 28 d’agost de 2016 a les 15:41
Et pot interessar
-
Societat El Gremi de Forners de Lleida treballa en la creació d'un nou pa artesanal
-
Societat Busquen voluntaris per netejar un refugi al Pirineu
-
Societat Una agenda escolar uneix natura i educació als parcs del Pirineu
-
Societat L’Ajuntament de Lleida millora l’asfaltat de tres camins de l’Horta
-
Societat La Paeria estrena canal de WhatsApp i un Xatbot del Padró
-
Societat Fira de Lleida aixeca el seu primer pavelló desmuntable