El fet que, en ocasions, s'hagi de cuinar amb el que tinguem a casa fa que posem l’imaginació en marxa.
I quina crema més bona es pot aconseguir!
Ingredients per a 4 persones:
500 gr. de pastanagues
1 ceba
100 gr. de bledes vermelles
Una mica de canyella en pols
1 clau d'olor
2 iogurts grecs
½ remolatxa cuita
Sal, pebre negre
Oli d'oliva verge extra.
En una cassola poseu una mica d'oli, la ceba pelada i tallada menuda, les pastanagues pelades, rentades i tallades a rodanxes fines, una mica de sal i coure uns 5 minuts. Aboqueu uns 3/4 de litre d'aigua i feu-ho bullir uns 20 minuts juntament amb la mica de canyella i el clau.
Separeu alguns trossos de pastanaga, tritureu la resta fins que quedi una crema fina.
Torneu a posar al foc i afegiu les penques de la bleda vermella picades petites, bulliu uns 8-10 minuts més.
Afegiu les fulles de les bledes picades, la pastanaga cuita reservada i deixeu coure tot junt uns 5 minuts més, rectifiqueu de sal i pebre.
Un cop posada la crema al plat afegiu un parell de cullerades de iogurt grec 1 unes tites fines de remolatxa cuita.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Crema de pastanagues especiada amb bleda vermella i iogurt
La recepta de la blocaire Dolors Mateu
ARA A PORTADA
Publicat el 15 d’abril de 2018 a les 01:37
Actualitzat el 15 d’abril de 2018 a les 01:41
Et pot interessar
-
Societat Continuen els treballs per reparar la fuita d'aigua a la presa de Rialb
-
Societat Patrulles conjuntes a Mollerussa per frenar els comportaments incívics durant l'estiu
-
Societat L’embassament de Sant Antoni desaigua per excés de cabal a la Noguera Pallaresa
-
Societat 2on Congrés Català de Repoblament
-
Societat Ipcena exigeix retirar un gran abocament amb amiant a Juneda
-
Societat Lleida reforça la seguretat al Centre Històric amb noves càmeres de vigilància