El Conseller Llena visita el primer restaurant català a Pequín

Publicat el 09 de juliol de 2007 a les 17:36

L'establiment, amb capacitat per 100 comensals, oferirà cuina catalana, basada en la tradició, i també plats d’autor. Per garantir la qualitat de certs productes, Xavier Franco ha explicat que tenen un hort de tres hectàrees on podran cultivar-hi tomàquets i verdures, entre d’altres productes. Segons Franco, la carta tindrà uns 37 plats, que aniran canviant en funció de les temporades.

L’equip de Xavier Franco és ara de set persones, desplaçades expressament des del Sauc de Barcelona, i aquests mesos estan aprofitant per formar cuiners i cambrers xinesos. En total, el cuiner català ha invertit un milió d’euros en aquest projecte i confia que els Jocs Olímpics de l’any que ve a Pequín siguin un bon reclam per atraure clients i donar a conèixer la cuina catalana.

 

 

Conseller Llena (dreta) i Xavier Franco (esquerra) Roda de premsa del primer restaurant català a Pequín