És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... la combinació de sabors és molt bona.
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 30 d’abril de 2017 a les 08:39
Et pot interessar
-
Societat Catalunya podria oferir una trentena de places MIR per a la nova especialitat d’Urgències
-
Societat Tàrrega compra una escola bressol privada per ampliar l’oferta municipal
-
Societat Tanquen els accessos amb vehicle privat al parc nacional d’Aigüestortes
-
Societat Larrosa demana connexions ferroviàries amb els polígons i reformular l’A-14 fins a França
-
Societat Lleida tornarà a obrir el pavelló firal per acollir temporers
-
Societat Llum verda condicionada per als parcs eòlics d’Endesa a les Garrigues