És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... la combinació de sabors és molt bona.
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
Ara a portada
-
Societat «Si el camp cau, cau tot el país»: resignació i resiliència dels pagesos després de la pedregada Oriol Almacellas Verdés
-
Societat 50.000 hectàrees de cultius afectades per la pedregada a Lleida, segons Unió de Pagesos Redacció
-
-
-
Societat Maribel Pedrol: «El canal d’Urgell no és conegut perquè no l'hem sabut explicar» Àlvar Llobet i Sotelo
Publicat el 30 d’abril de 2017 a les 08:39
Et pot interessar
-
Societat Les obres d'una planta solar obliguen a desviar els vehicles en una sortida de Lleida
-
Societat Condemnat a 4 anys d'internament per intentar matar un company de residència a Lleida
-
Societat Les empreses de turisme actiu a Lleida superen els 112 milions d'euros en impacte econòmic
-
Societat Rehabilitació de la LV-2012 per millorar la seguretat a les Garrigues