És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... la combinació de sabors és molt bona.
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 30 d’abril de 2017 a les 08:39
Et pot interessar
-
Societat Catalunya preveu una collita de pera un 43% més gran que la de l'any passat, però encara per sota de la mitjana
-
Societat El turisme a Lleida es concentra en pics d’estiu i hivern, amb comarques que quintuplican la població
-
Societat La coca de recapte, estrella del Sant Joan a Lleida
-
Societat El camp sedueix més joves en una campanya marcada per la incertesa
-
Societat ERC denuncia la degradació del Clot i acusa Larrosa de frivolitzar els problemes del barri
-
Societat Larrosa denuncia la sentència de Sixena com un atac al patrimoni