És el típic mos que m'encanta doncs ho té gairebé tot: fàcil, senzill, vistós ... la combinació de sabors és molt bona.
Ingredients:
1 mango
100 grs de salmó fumat (aquí)
1-2 cullerades de coco ratllat
Peleu el mango i fer boletes amb un estri adient o una cullereta.
Talleu a tires el salmó i inserir-lo en una broqueta curta en ziga-zaga.
Claveu-lo a la boleta de mango.
Escampeu-hi el coco.
NOTA : El mango que no sigui molt madur.
** Es pot tallar daus de mango si no teniu cap estri per fer boletes.
** La quantitat de pintxos que surten són molts, encara que depèn de la grandària de les boletes.
Celíacs: assegurar bé que tots els ingredients siguin sense gluten.
Blog de cuina de la dolorss
ARA A PORTADA
Publicat el 30 d’abril de 2017 a les 08:39
Et pot interessar
-
Societat Tàrrega obre una nova estació d'autobusos connectada amb el tren
-
Societat La Lleteria de Juneda tanca per inviabilitat econòmica després de més de deu anys
-
Societat Avís per calor intensa aquest dijous a Ponent
-
Societat Un petit municipi de l’Alt Urgell recupera els «motarrots» per reforçar la identitat local
-
Societat Boí Taüll torna a competir per ser la millor estació d'esquí de l’Estat
-
Societat Menys robatoris i més seguretat: així actuen els Mossos al món rural