La Confraria de Vins del Bages comença el curs amb un tast portat per un dels grans valors del món del vi, en Ferran Centelles.
Format a l'Escola Joviat de Manresa, Centelles és i ha estat sommelier d'el Bulli, premi Nacional de Gastronomia 2011 al millor sommelier d'Espanya, WSET, Diploma AIWS de London, millor Sommelier d'Espanya 2006, col·laborador d'Outlookwine, i cofundador de www.wineissocial.com
A més a més, col·labora amb diversos mitjans especialitzats, entre ells la revista de vins Cupatges, la revista digital www.7caníbales.com i www.jancisrobinson.com. Gràcies a Cupatges, se'l pot veure a les televisions locals de la Catalunya central.
A nivell internacional forma part del panell de cata dels Decanter World Wine Awards i d'ITQI Bruxelles.
Centelles farà una introducció al món del vi des de la seva perspectiva personal, i ajudarà a trobar l'aroma de préssec en 2 vins, un Albariño i un Viognier. A més, es tastaran dues de les varietats mes representatives d'Italia, es parlarà de maridatges i sumilleria molecular fent una comparació entre Rioja i Ribera. Tot el que es tastarà seràn vins seleccionats del club de www.wineissocial.com, on Centelles participa activament.
I aquest tast es farà, aquest cop, en un restaurant de Manresa, concretament al restaurant Els Noguers, que han preparat aquest menú:
Caneló de codony, formatge de cabra i anxova
Broqueta de gamba amb embolcall de pernil
Pop, patata i cansalada confitada
Lluç farcit de pa amb tomàquet i crema de carbassa
Espatlla de xai amb fruits secs
Tiramisú amb figues caramel·litzades
Dia: 26 de setembre, dijous
Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)
Hora: 9 del vespre
Preu tast i sopar: socis 35€; no socis 50€
El període d'inscripció finalitza el dilluns 23 de setembre. Per assistir, és imprescindible:
1. fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34
2. fer ingrés a un d'aquests comptes corrent, indicant remitents:
• La Caixa: 2100-0375-06-0200094208
• CatalunyaCaixa: 2013-6027-91-0200143270