Les setrilleres als restaurants ja són coas del passat. Aquest dissabte, coincidint amb l'inici del mes de març, tots els restaurants ja hauran de servir l'oli envasat a les taules. La mesura va entrar en vigor oficialment el passat 1 de gener però els establiments tenien un marge fins al 28 de febrer per tal d'esgotar les resistències.
La mesura no agrada als restaurants que, tot i que l'acataran, denuncien que els suposarà un increment de costos d'entre el 30 i el 40%, a causa dels envasos. La decisió respon a una norma estatal que transposa una directiva europea.
Ara a portada
Publicat el 01 de març de 2014 a les 11:31
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible