Aliança entre UPC i Avinent per promoure formació, recerca i transferència de coneixement

En el marc de l'acord es desenvoluparan projectes conjunts per promoure activitats de formació en els estudis de grau, màster i doctorat de l'EPSEM

El rector de la UPC, Daniel Crespo, i el CEO d'Avinent, Albert Giralt, després de la signatura del conveni
El rector de la UPC, Daniel Crespo, i el CEO d'Avinent, Albert Giralt, després de la signatura del conveni | UPC
Redacció
04 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:17h
La Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) i la santpedorenca Avinent Group, experta en fabricació i distribució de solucions innovadores en el camp mèdic, han signat aquest divendres un conveni de col·laboració per fomentar accions conjuntes en els àmbits de la formació, la recerca i la transferència de coneixement. 

En el marc de l'acord es desenvoluparan projectes conjunts per promoure activitats de formació en els estudis de grau, màster i doctorat de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), com ara la realització de pràctiques d'estudiants i de treballs de fi de grau i de màster, així com la participació en doctorats industrials i en accions per fomentar vocacions cientificotècniques. 

D'altra banda, es fomentaran projectes conjunts de recerca i innovació, i altres activitats d'àmbit institucional. 

El conveni l'han signat el rector de la UPC, Daniel Crespo, i el CEO d'Avinent, Albert Giralt, a les instal·lacions de l'empresa, a Santpedor. També hi han estat presents el director de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM), Pere Palà, i la directora de Recerca i Regulatori d'Avinent, Anna Corina, entre d'altres representants institucionals d'ambdues entitats.

Després de la signatura, s'ha dut a terme una visita a les noves instal·lacions de l'empresa, inaugurada fa uns mesos amb el nom d'Avinent Hub, un emblema de la recerca i la innovació de la companyia. La visita ha inclòs també la planta productiva on es desenvolupen les solucions mèdiques-dentals d'Avinent.
Arxivat a