El Consell de la Vila de Sant Salvador de Guardiola dirigirà el pressupost participatiu

Votació del pressupost participatiu a Sant Salvador de Guardiola
Votació del pressupost participatiu a Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:48h
El Consell de la Vila de Sant Salvador de Guardiola, amb el suport de la regidoria de Participació Ciutadana, centralitzarà el procés de votació del projecte que s'endurà la partida de 20.000 euros del pressupost d'enguany destinada a l'espai públic. La definició de la proposta guanyadora sortirà d'un procés participatiu que ja ha començat a la xarxa i culminarà amb una votació popular el proper mes de març.

A la pàgina de Facebook de l'Ajuntament ja s'han recollit quatre actuacions provisionals:

1. Arreglar i condicionar la porta antiga i l'espai del darrera de la Masia del Calvet
2. Arreglar i condicionar la zona de la font de Dalt (sota el camp de futbol)
3. Arreglar i condicionar la zona de l'aparcament de la piscina municipal
4. Rehabilitar el teatre de la Sala des del teló endins (zona bambalines)

Els seguidors de la pàgina tenen fins el 2 de febrer per pronunciar-se sobre les propostes publicades amb el seu comentari i proposar-ne de noves, en cas que així ho considerin. D'entre totes les iniciatives recollides, més les proposades inicialment, es durà a terme un debat sobre quins són els quatre projectes finalistes que optaran a guanyar els 20.000 euros en la consulta popular que es realitzarà un cap de setmana del mes de març, encara per determinar. Les votacions tindran lloc en dos dies, a la Sala de Guardiola i a la Masia del Calvet, per tal d'apropar al màxim les urnes a la població.

Gràcies a aquest procés, on tota la ciutadania pot dir la seva, l'any 2016 va sortir endavant el projecte de la millora de les instal·lacions esportives, així com el disseny i l'adequació del pati de l'escola Montserrat l'any 2015.