Jornada per aprendre a innovar en el sector agroalimentari

És gratuïta i organitzada pels Consells Comarcals del Bages i l'Anoia. Es farà el dia 2 de desembre a Alícia

Publicat el 22 de novembre de 2014 a les 17:46
El Consell Comarcal del Bages i el Consell Comarcal de l'Anoia organitzen una jornada adreçada a productors i professionals del sector agroalimentari, gratuïta, sobre la innovació en producte agroalimentari. La jornada tindrà lloc el 2 de desembre de 10 del matí a 6 de la tarda a la Fundació Alícia (Món Sant Benet), consta de 4 sessions, conduïdes per experts d'Alícia, amb l'objectiu d'explicar en què pot beneficiar la innovació i de donar eines que permetin el desenvolupament de nous productes agroalimentaris. Aquesta sessió forma part del projecte AXIS – Turisme i agroalimentació a l'eix diagonal català en el marc de projectes innovadors i experimentals subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Programa
10.00-11.00 Casos d'èxit en innovació agroalimentària. Ponent Ramon Sentmartí.
11.00-12.00 Què és la Innovació en producte? Ponent Toni Massanés.
12.00-12.30 Pausa / Cafè
12.30-14.30 Quin és el mètode per innovar sent eficaços i pràctics? Ponents Jaume Biarnés, Marc Puig-pey, Núria May.
14.30-16.00 Dinar a la Fonda del Món Sant Benet.
16.00-18.00 Activitat de grup: Posem en pràctica tot allò que hem après. Ponents Jaume Biarnés, Marc Puig-pey, Núria May.

Les places limitades i gratuïtes (el dinar, opcional, costarà 15 euros), i cal fer inscripció prèvia. Per a més informació cal contactar amb el Consell Comarcal del Bages al 93 693 03 95 o a rebostbages@ccbages.cat