Neus Munté visita el Bcn Drone Center de Moià

Ho ha fet per a formalitzar l'acord entre l'Agència Espacial Europea i la Generalitat de Catalunya per incloure a la Xarxa d'Incubadores de l'agència aquest centre pioner en la teconogia drone instal·lat a la capital del Moianès

Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat el 18 de desembre a les 15:55h
Aquest matí de dijous la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, ha visitat el municipi de Moià amb l'objectiu de formalitzar l'acord entre l'Agència Espacial Europea i la Generalitat de Catalunya per incloure el Bcn Drone Center, un centre pioner en la tecnologia drone instal·lat a la capital del Moianès, a la Xarxa d'Incubadores que l'Agencia té a Barcelona.

La visita ha començat a l'Ajuntament, on l'alcalde, Dionís Guiteras, l'ha rebut i ha firmat el llibre d'honor del consistori. A continuació la comitiva s'ha desplaçat fins al centre, on han fet una visita guiada als exteriors del centre (edifici energèticament autosuficient), la zona de vol i els espais interiors. Jordi Santacana, fundador i director de l'empresa Catuav, ha fet una presentació de les característiques del centre i dels diferents serveis que s'ofereixen i projectes que s'hi desenvolupen. L'ha seguit Bruno Naulais, director del Programa l'Esa-Bic, Xarxa d'Incubadores de l'Agència Espacial Europea, que ha fet una breu exposició. La visita ha acabat amb un parlament de la Consellera. 

Aquesta visita situa Moià en el mapa de les tecnologies drone i sobretot de l'Agència Espacial Europea i posa de manifest el potencial de la capital del Moianès i de la comarca en general per atraure empreses que aporten valor afegit a l'economia catalana i que creen llocs de treball altament qualificats. 
Arxivat a