El CB Vilatorrada complica l'ascens directe al CB Artés (78-64)

Els artesencs depenen d'una derrota del Maristes Ademar a l'última jornada per acabar la lliga com a campions

El CB Artés s'ha complicat la vida al final de temporada
El CB Artés s'ha complicat la vida al final de temporada | Hasmukh Kerai / Arxiu
05 de maig del 2024
Actualitzat a les 10:16h

El Terra Endins CB Vilatorrada ha confirmat contra el Grup Via CB Artés el seu bon moment de joc i l'ha derrotat 78-64, en la que és la seva tercera victòria consecutiva. El triomf dels de Sant Joan de Vilatorrada han eliminat moltes opcions del CB Artés per proclamar-se campió de grup i, de passada, aconseguir l'ascens directe a la Súper Copa. Per assolir-ho, la propera i última jornada haurien de guanyar el seu compromís i que el Maristes Ademar no ho fes. Si el CB Artés no queda campió entrarà en un play-off que determinarà la seva classificació final que es tindrà en compte en cas d'haver-hi més places d'ascens.

El partit entre santjoanencs i artesencs ha tingut dues parts molt ben diferenciades. Fins al descans, els visitants han dominat el partit amb rendes que han arribat als quinze punts de diferència. Tot i així, el marcador a l'equador, 39-41, ja assenyalava un canvi de tendència. I així ha estat. A partir del tercer quart, els del Cardener han remuntat i han estat ells, llavors, els que han arribat a un màxim avanta5tge de quinze punts, fins al 78-64 final.

Guillem Andreu ha estat un malson per al CB Artés, amb 33 punts. Per part dels visitants, el màxim anotador ha estat Eduard Mas, amb 20. El CB Artés rebrà el CB Vic dissabte a 3/4 de 6 de la tarda. El CB Vilatorrada visitarà el Bàsquet Girona el diumenge a 2/4 d'1 del migdia.