Bacardit, «preocupat» per la implicació d'Aloy en les «lluites internes» d'ERC

El portaveu de Junts a Manresa tem que l'alcalde i la regidora Homs no dediquin prou "temps i esforços" a "capgirar la situació de la ciutat"

Marc Aloy al seu despatx de l'alcaldia de Manresa en una imatge d'arxiu
Marc Aloy al seu despatx de l'alcaldia de Manresa en una imatge d'arxiu | Hasmukh Kerai / Arxiu
30 d'agost de 2024, 17:34

El portaveu de Junts a l'Ajuntament de Manresa i diputat a la Diputació de Barcelona, Ramon Bacardit, s'ha mostrat "preocupat" que l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy, i la seva "mà dreta", la regidora de Drets Socials, Mariona Homs, dediquin "temps i esforços" en "lluites internes" de partit, "tenint la ciutat com la tenim". Ho ha fet amb una piulada a X.

En vistes al congrés d'ERC que inicialment s'ha de celebrar el proper 30 de novembre, l'alcalde de Manresa ha agafat molta notorietat com un dels caps de l'opció alternativa a Oriol Junqueras a l'hora de liderar la formació republicana a nivell nacional. Tot i que aquesta opció encara no ha fet públic qui liderarà la candidatura, Aloy va ser una de les quatre persones que van encapçalar la presentació que va renir lloc aquest dijous. La regidora Homs, a través de les xarxes socials també s'ha mostrat activa en el seu suport a la llista.

Per a Bacardit, el fet que un i l'altra participin en aquesta candidatura pot restar el seu "temps i esforços" a "capgirar la situació de la ciutat". De fet, el cap de Junts considera que els dos republicans haurien de centrar-se "únicament i exclusiva" a la política municipal. A la piulada, el regidor ha posat "la delinqüència, a la multireincidència, a la inseguretat, a les ocupacions, a la brutícia dels carrers i al seu mal estat" com a punts als que haurien de dedicar-se els membres del govern manresà.