[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vn_fHyIUwa0[/youtube]
El convidat a "Cuines" de TV3 d'aquesta setmana ha estat el cuiner osonenc Nandu Jubany, un dels referents actuals de la gastronomia catalana
"Cuines" és un programa culinari de TV3 en què distingits cuiners preparen receptes de primers, segons plats i postres. A més, el programa serveix de portal on els usuaris poden intercanviar les seves receptes i consells de cuina per elaborar plats de tota mena.
Jubany es va estrenar el dilluns, 16 de novembre, amb la recepta del caneló de brandada de bacallà.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XW1vt2zRZuw[/youtube]
El dimarts va ser el torn dels ous esclatats amb bolets i “migas” de sobrassada.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoZTWVK3sTw[/youtube]
El dimecres, suquet de gamba de Palamós.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bl-u7Mj4v9M[/youtube]
Els plats de Nandu Jubany, al programa «Cuines» de TV3
Receptes de bacallà, ous esclatats i suquet de gamba
ARA A PORTADA
Publicat el 20 de novembre de 2015 a les 11:48
Actualitzat el 24 de novembre de 2015 a les 08:32
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans El COAC acull una exposició amb els dibuixos previs a les pintures de la façana de la Casa Comella de Vic
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 20, 21 i 22 de juny
-
Cultura i Mitjans El Mercat de Música Viva de Vic programa més de 70 concerts i aposta per la nova escena musical en català
-
Cultura i Mitjans Vic es prepara per a una Festa Major farcida de tradició, cultura popular i molts aniversaris
-
Cultura i Mitjans Un estiu «per a tothom» a Vic: oferta d'activitats educatives, esportives i lúdiques
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 13, 14 i 15 de juny