Els plats de Nandu Jubany, al programa «Cuines» de TV3

Receptes de bacallà, ous esclatats i suquet de gamba

Publicat el 20 de novembre de 2015 a les 11:48
Actualitzat el 24 de novembre de 2015 a les 08:32
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vn_fHyIUwa0[/youtube]

El convidat a "Cuines" de TV3 d'aquesta setmana ha estat el cuiner osonenc Nandu Jubany, un dels referents actuals de la gastronomia catalana

"Cuines" és un programa culinari de TV3 en què distingits cuiners preparen receptes de primers, segons plats i postres. A més, el programa serveix de portal on els usuaris poden intercanviar les seves receptes i consells de cuina per elaborar plats de tota mena.

Jubany es va estrenar el dilluns, 16 de novembre, amb la recepta del caneló de brandada de bacallà.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XW1vt2zRZuw[/youtube]

El dimarts va ser el torn dels ous esclatats amb bolets i “migas” de sobrassada.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoZTWVK3sTw[/youtube]

El dimecres, suquet de gamba de Palamós.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bl-u7Mj4v9M[/youtube]