[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vn_fHyIUwa0[/youtube]
El convidat a "Cuines" de TV3 d'aquesta setmana ha estat el cuiner osonenc Nandu Jubany, un dels referents actuals de la gastronomia catalana
"Cuines" és un programa culinari de TV3 en què distingits cuiners preparen receptes de primers, segons plats i postres. A més, el programa serveix de portal on els usuaris poden intercanviar les seves receptes i consells de cuina per elaborar plats de tota mena.
Jubany es va estrenar el dilluns, 16 de novembre, amb la recepta del caneló de brandada de bacallà.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XW1vt2zRZuw[/youtube]
El dimarts va ser el torn dels ous esclatats amb bolets i “migas” de sobrassada.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoZTWVK3sTw[/youtube]
El dimecres, suquet de gamba de Palamós.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bl-u7Mj4v9M[/youtube]
Els plats de Nandu Jubany, al programa «Cuines» de TV3
Receptes de bacallà, ous esclatats i suquet de gamba
Ara a portada
-
Societat Entre la llum de la plaça Major i la foscor a gran part dels barris: així es va viure a Vic l'apagada elèctrica Redacció
-
-
Societat Catalunya recupera la normalitat a la xarxa elèctrica però Rodalies continua sense funcionar Lluís Girona Boffi
-
-
Societat Una metgessa del CAP de Centelles: «Hem tornat a fer les receptes amb paper i bolígraf, com abans» Redacció
Publicat el 20 de novembre de 2015 a les 11:48
Actualitzat el 24 de novembre de 2015 a les 08:32
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans El Lluçanès celebra una nova edició del cicle Païssa
-
Cultura i Mitjans El bressol original que va allitar Jacint Verdaguer s'exposarà de forma permanent a la Casa Museu de Folgueroles
-
Cultura i Mitjans Una quarantena d'artesans i 200 formatges per tastar i comprar al tall: torna el Lactium de Vic
-
Cultura i Mitjans Sant Julià de Vilatorta celebra el 46è Aplec Caramellaire