[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vn_fHyIUwa0[/youtube]
El convidat a "Cuines" de TV3 d'aquesta setmana ha estat el cuiner osonenc Nandu Jubany, un dels referents actuals de la gastronomia catalana
"Cuines" és un programa culinari de TV3 en què distingits cuiners preparen receptes de primers, segons plats i postres. A més, el programa serveix de portal on els usuaris poden intercanviar les seves receptes i consells de cuina per elaborar plats de tota mena.
Jubany es va estrenar el dilluns, 16 de novembre, amb la recepta del caneló de brandada de bacallà.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XW1vt2zRZuw[/youtube]
El dimarts va ser el torn dels ous esclatats amb bolets i “migas” de sobrassada.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoZTWVK3sTw[/youtube]
El dimecres, suquet de gamba de Palamós.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bl-u7Mj4v9M[/youtube]
Els plats de Nandu Jubany, al programa «Cuines» de TV3
Receptes de bacallà, ous esclatats i suquet de gamba
ARA A PORTADA
Publicat el 20 de novembre de 2015 a les 11:48
Actualitzat el 24 de novembre de 2015 a les 08:32
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 23, 24 i 25 de maig
-
Cultura i Mitjans Manlleu acollirà les 12 hores de glosa dels Països Catalans
-
Cultura i Mitjans Pau Vinyals, actor de l'homenatge de l'Atlàntida de Vic a Verdaguer: «És contemporani perquè l'estem recitant ara»
-
Cultura i Mitjans Què fer aquest cap de setmana a Osona i el Lluçanès: 16, 17 i 18 de maig
-
Cultura i Mitjans Alpens es prepara per a una nova edició del Pixa't de riure! Festivalet internacional de l'humor
-
Cultura i Mitjans Zetak, Alosa o Jose Luis Redondo completen el cartell del Festival Cantilafont