Olot estrena una fira dedicada als productes agroalimentaris de qualitat

El certamen està organitzat per una empresa osonenca.

Publicat el 07 de novembre de 2012 a les 10:31
Olot celebrarà aquest cap de setmana, dies 10 i 11 de novembre, la primera edició de la fira Orígens, Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat. Es tracte d’un esdeveniment en el que els productors i els productes amb distintiu d’origen són els principals protagonistes. El certamen està organitzat per l’empresa osonenca Pep Palau, von Arend & Associats.

La fira es portarà a terme al recinte firal d’Olot (Carrer Madrid, n. 2), de les 10 del matí a les 8 del vespre. L’entrada tindrà un cost de 3 euros i inclourà tres tiquets de degustació dels productes que oferiran els expositors.

El certamen es presenta plena d’activitats per als visitants, amb tallers que faran reconeguts professionals, tastets i compra directa de productes.

Aneu al web de la fira



--------------------------
PROGRAMA D’ACTIVITATS

DISSABTE, 10 DE NOVEMBRE


AULA DE CUINA
11:30 – 12:15: Tots els sabors de la poma a la cuina dolça. A càrrec de Víctor Trochi, Restaurant les Magnòlies, Arbúcies
13:00 – 13:45: Cuina de Km 0. A càrrec de Sergi de Meià, Monvínic, Barcelona
16:30 – 17:15: El peix de la costa a la cuina. A càrrec de Joan Cuadrat, Espai del Peix de Palamós
18:00 – 18:45: La cuina d’Osona. A càrrec d’Ignasi Camps, Restaurant Ca l’Ignasi, Cantonigròs
19:15– 20:00: L’hort i el galliner a la cuina de Les Cols. A càrrec de Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Restaurant Les Cols, Olot

AULA DE TAST
11:30 – 12:30: Tast de melmelades de La Fageda
13:00 – 14:00: Tast de cerveses artesanals
16:30 – 17:30: Tast de productes de la Terra (Domus Sent Sovi, Hostalric)
18:00 – 19:00: Tast de vins de DO Empordà

AULA DELS NENS
11.00 – 11:45: Pans de diferents tipus i formes. El teu entrepà. A càrrec de Jordi Fajula, Hostal del Sol – Fleca La Llavor d’Olot
12:00 – 12:45: Amanides divertides i de colors. A càrrec de David Colom, L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas
17.30 – 16:15: La xocolata. A càrrec de Jordi Ferrer, Pastisseria Ferrer d’Olot
18.30 – 16:15: Fruita a tothora i de totes maneres. A càrrec de M. Àngels Recio,  Restaurant L’Alba de Sant Feliu de Pallerols

DIUMENGE, 11 DE NOVEMBRE

AULA DE CUINA
11:30 – 12:15: Tots els sabors de la poma a la cuina dolça. A càrrec de Víctor Trochi, Restaurant les Magnòlies, Arbúcies
13:00 – 13:45: Cuina de Km 0. A càrrec de Sergi de Meià, Monvínic, Barcelona
16:30 – 17:15: El peix de la costa a la cuina. A càrrec de Joan Cuadrat, Espai del Peix de Palamós
18:00 – 18:45: La cuina d’Osona. A càrrec d’Ignasi Camps, Restaurant Ca l’Ignasi, Cantonigròs
19:15– 20:00: L’hort i el galliner a la cuina de Les Cols. A càrrec de Fina Puigdevall i Pere Planagumà, Restaurant Les Cols, Olot

AULA DE TAST
11:30 – 12:30: Tast de melmelades de La Fageda
13:00 – 14:00: Tast de cerveses artesanals
16:30 – 17:30: Tast de productes de la Terra (Domus Sent Sovi, Hostalric)
18:00 – 19:00: Tast de vins de DO Empordà

AULA DELS NENS
11.00 – 11:45: Pans de diferents tipus i formes. El teu entrepà. A càrrec de Jordi Fajula, Hostal del Sol – Fleca La Llavor d’Olot
12:00 – 12:45: Amanides divertides i de colors. A càrrec de David Colom, L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas
17.30 – 16:15: La xocolata. A càrrec de Jordi Ferrer, Pastisseria Ferrer d’Olot
18.30 – 16:15: Fruita a tothora i de totes maneres. A càrrec de M. Àngels Recio, Restaurant L’Alba de Sant Feliu de Pallerols