Osona Cuina presenta les activitats del col•lectiu al Fòrum Gastronòmic de Girona

Publicat el 21 de febrer de 2007 a les 11:53
 
Pep Palau va ser l'encarregat de fer la presentació i valoració de la trajectòria d'Osona Cuina des dels seus inicis. Nandu Jubany va aprofitar el context per comentar les dificultats i gratificacions que suposa formar part d'aquest grup de cuiners que va definir per sobre de tot com "un grup d'amics". Finalment, Gregori Vizcaino, secretari tècnic d'Osona Cuina, va tancar l'acte afegint la voluntat d'Osona Cuina de confeccionar paquets turístics per promocionar Osona com a destí gastronòmic, lligat amb la cultura, patrimoni i paisatge.
 
Turisme de Catalunya promou diferents territoris catalans com a destí gastronòmic i ha confeccionat la guia "Rutes per tastar un país". Altres col•lectius adherits al club de cuina de Turisme de Catalunya són Cuina volcànica, Cuina del vent, Joves cuiners, Cuines del Vendrell, Penedès fogons, Club de tast de Sitges, Vallès cuina, la Xicoia, Vall de Camprodon i Cuina de l´Empordanet.