Osona Cuina tornarà a rostir dos porcs a la plaça de Vic pel Dijous Llarder

Durant tota la jornada, se serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars.

Publicat el 02 de febrer de 2013 a les 21:21
Alumnes de l'Escola d'Hostaleria preparant les botifarres, aquest matí a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa

La plaça Major de Vic tornarà a acollir, un any més, els actes centrals del Dijous Llarder a Vic, que tindran lloc el proper dijous, 7 de febrer. Des de les dos quarts de 9 del matí i fins a dos quarts de 6 de la tarda, es podran degustar entrepans elaborats amb productes derivats del porc i també tastar el tradicional porc rostit que els representants d'Osona Cuina couran lentament (se’n rostiran dos d’entre 110 i 120 quilos cada un). “La gent té l’oportunitat de gaudir com es cuina un porc lentament i després tenen el plaer de poder-se’n menjar”, destaca Montse Rovira, regidora de Fires i Mercats.

També se serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars: els entrepans de botifarra valdran 3 euros i els de rostit de porc, 4 euros,  tots amb beguda inclosa. L’any passat, es van servir un total de 2.500 entrepans.

A la plaça Major també hi haurà el globus captiu d’Osona Cuina que contribuirà a fer més atractiva la festa.          

La celebració està organitzada per Osona Cuina, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic.

Galeries de fotos:
- Dijous Llarder 2012
- Dijous Llarder 2010
- Dijous Llarder 2009
- Dijous Llarder 2008

Els porcs rostiuts, a la plaça Major Foto: Adrià Costa