El cuiner Jordi Parramon (Manlleu, 1967) ha decidit fer un canvi radical a la seva vida i apartar-se dels fogons per dedicar tot el que ha après a la salut i a la alimentació, segons explica el web del Fòrum Gastronòmic. Ho farà impartint tallers, conferències, o a la seva pròpia consulta que instal·larà a Cantonigròs.
Jordi Parramon va inaugurar el restaurant que portava el seu nom l’any 1996 a Vic, després de passar per l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, per l’escola Hofmann i d’haver treballat amb Jean Luc Figueras. Al cap de poc més d’un any obtenia la seva primera estrella Michelin i amb ella l’èxit i el reconeixement. Va formar part del col·lectiu Osona Cuina en els seus inicis, com també ho havia estat dels Joves Amants de la Cuina (Sergi Arola, Àlex Montiel, Jordi Butron...).
Fou l’any 2003 quan va decidir canviar l’alta cuina per un restaurant de tapes i va inaugurar Cardona 7, als fogons del qual ha estat durant nou anys. Ara, tancarà definitivament l’establiment.
Jordi Parramon, exestrella Michelin, deixa els fogons
El cuiner tanca el restaurant de Vic i es dedicarà a la docència.
ARA A PORTADA
-
-
-
Vic: el govern de Junts en minoria, obligat a buscar la complicitat de l'oposició Irene Giménez Vinyet
-
Sant Tomàs busca voluntaris per compartir temps lliure amb persones amb discapacitat intel·lectual Redacció
-
«Desmuntar» els relats de l'extrema dreta, la proposta del festival de cinema social Protesta de Vic Redacció
Publicat el 14 de setembre de 2012 a les 07:02
Et pot interessar
-
Economia Folgueroles aposta per enfortir el comerç local
-
Economia Un miler de persones participen en la fira d'ocupació GiraFeina Osona
-
Economia Més de 65 empreses i unes 500 ofertes laborals: Vic acull una nova edició de la fira de l'ocupació
-
Economia Plena ocupació del turisme rural al Collsacabra durant la Setmana Santa
-
Economia Empresaris d'Osona es reuneixen amb el president de la Cambra de Comerç
-
Economia El Mercat del Ram reuneix les entitats agràries: «És una oportunitat per treballar juntes pel bé del sector»