Turisme
de Catalunya ha escollit les Cuines de la Vall de Camprodon per
representar, gastronòmicament parlant, el nostre país
al World Travel Market. La decisió 'omple de satisfacció'
a Eva Martínez-Picó, secretària d'aquesta
associació que explica que en els dos darrers anys la
projecció internacional de la cuina de la vall ha estat molt
important assistint als certàmens de Frankfurt, Berlín
i Bordeus. Precisament Eva Martínez-Picó, de Can Jordi
(Espinavell) serà una de les encarregades de cuinar un
espectacular menú de nou plats en els quals destaca l'arròs
amb fredolics, una brandada de bacallà, un espatlla de xai
farcida a la catalana o un assortit de formatges d'ovella, cabra i
vaca. A banda de Martínez-Picó, el menú
l'elaboraran Francina Rigat del Pont 9 (Camprodon); Jordi Vila de Can
Jepet (Setcases) i Ramon Sala de Can Po (Rocabruna).
Menú
Cuines de la Vall de Camprodon al WTM de Londres
Aperitius
Torrada
amb tomàquet i garro
Arròs
amb fredolics
Tàrtar
de tonyina mediterrània
Entrants
Brandada
de bacallà, tapanada i melmelada de pebrot escalivat
Crema
de carbassa amb parmentier de botifarra negra
Segon
Espatlla
de xai farcida a la catalana
Formatges
Ovella:
Mas Farró
Cabra:
Carrat de Bauma
Vaca:
Tendre de la Moixa
Acompanyats
de fruits secs, codonyat i melmelades
Postres
Bombó
de xocolata i ratafia amb gelat d'avellana
Dolços
Panellets
i carquinyolis