Jordi Garcia, nou gerent de la Fundació CIPO

Un sabadellenc, amb orígens al barri de Can Deu, amb àmplia experiència en el tercer sector

El nou gerent de l'entitat
El nou gerent de l'entitat | Fundació CIPO
Redacció
26 de març del 2023
Actualitzat a les 20:14h
La Fundació CIPO ha nomenat aquesta setmana un nou gerent. Es tracta del sabadellenc Jordi Garcia, un càrrec que ocupava provisionalment, des del passat mes de desembre, el president de l'entitat Joan Madaula. Té un perfil, tal com ha detallat l'organització sense ànim de lucre, més empresarial i financer.

Compta amb una llarga experiència en el tercer sector i, més concretament, en l'àmbit de la discapacitat intel·lectual: durant els últims nou anys, ha liderat la Fundació Rubricatus, a El Prat de Llobregat, la qual comparteix missió amb CIPO, on va crear una cultura innovadora i d’intraprenedoria per desenvolupar noves línies productives.

Garcia és membre junta de Dincat, des de desembre de 2019, la principal representant de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya, que agrupa gairebé 300 entitats socials, i del Patronat de la Fundació Hàbitat3, entitat gestora d’habitatge social per a persones en situació de vulnerabilitat impulsada des del tercer sector social de Catalunya.

El flamant gerent ha destacat que va viure la seva adolescència al barri de Can Deu, a prop de CIPO, i s’ha mostrat entusiasmat amb l'inici de la nova etapa: "Em fa especial il·lusió tornar a Sabadell per liderar el projecte de CIPO, una entitat que ha format part de la meva història vital”.