Vox es presenta al Pere Quart; el CDR organitza una «rua de carnestoltes antifeixista»

La Crida per Sabadell ha lamentat que el consistori permetés l'acte del partit d'ultra dreta

L'operatiu dels Mossos a l'auditori del Casal Pere Quart
L'operatiu dels Mossos a l'auditori del Casal Pere Quart | Albert Hernàndez
02 de març del 2019
Actualitzat a les 17:05h
Aquest dissabte el centre de Sabadell acumula tota mena de propostes, tant culturals com polítiques. En plena celebració del carnaval a la ciutat, i també pels diferents barris, el CDR s'ha sumat aquesta festivitat i ha convocat una "rua de carnestoltes antifeixista". La cita, a partir de les 17 hores, al Racó del Campanar. 

En una piulada, l'organització ha animat la gent a disfressar-se de "guerrillera, Wonder Woman, de pastor i del que vulguis!". A pocs metres del lloc, a l'auditori del Casal Pere Quart, Vox es presenta en societat i anuncia la seva intenció d'optar a l'alcaldia. És per això, prop a uns 90 minuts de celebrar-se, els Mossos d'Esquadra han començat a acordonar la zona i han desplegat diferents efectius i furgonetes de la Brimo. Crítiques per permetre l'acte

Una cita que ha generat les queixes de la Crida per Sabadell, que ha lamentat que es pugui dur a terme l'esdeveniment recordant el caràcter "antifeixista" de la població, on "no hi té cabuda el discurs racista, masclista, homòfob i classista" d'aquesta formació.