Cuinar pollastre és una de les pràctiques més habituals en qualsevol llarg del país. A més, sense cap mena de dubte, és una de les carns més consumides arreu del planeta i forma part de les gastronomies de desenes de països. Amb les seves variants, receptes i tradicions. Tot i això, hi ha persones que encara no saben preparar una bona carn de pollastre de manera correcta.
Pitjor encara: no saben com retirar els tendons, cartílags o les parts dels tendrums que resten als talls que consumim després d'adquirir en un supermercat. Retirar-ho és molt fàcil i no has de perdre el temps amb ganivets, tècniques sofisticades o alguna argúcia tradicional. No. I és molt visual.
Un vídeo a Instagram ha triomfat de valent perquè un usuari ha explicat de manera ràpida i àgil com retirar aquestes parts tan molestes dels pollastres que acaben convertint-se en xiclets a les nostres boques. Només necessiteu dos estris o objectes: una simple forquilla i un drap o un paper. Evidentment les vostres dues mans, només faltaria.
Són cinc segons. Claves la forquilla, situes el tendó o el cartílag entre les punxes, agafes fort amb el tovalló o el drap i estires. Aquest usuari a les xarxes us ha estalviat moltíssima feina amb el ganivet i fent malbé talls de carn que podrieu haver aprofitat al cent per cent.